in

În urma șocantei răpirii lui Sherri Papini

Examinând înregistrările telefonice, autoritățile au descoperit că acesta a fost în contact cu fostul din decembrie 2015, ambii folosind telefoane mobile preplătite.

Sherri a rămas în apartamentul lui și nu a părăsit niciodată toate cele trei săptămâni în care a fost plecată, a spus fostul iubit detectivilor. Nu a mâncat mult și la un moment dat i-a pus umărul marcat cu o unealtă de lemne pe care i-a ordonat să iasă și să cumpere de la Hobby Lobby. Și, a adăugat ea, deși nu avea televizor, a ținut știrile pe mobil și, știind că oamenii o caută, nu a vrut să fie văzută.

Ea și-a tuns părul, a continuat fostul, și și-a autoprovocat majoritatea vânătăilor și arsurilor. El nu a pus niciodată mâna pe ea, a adăugat ea, dar atunci când i-a fost cerut ajutor, cum ar fi „„încărcarea unui puc” din picior, așa cum a cerut ea, el s-a conformat.

Fostul a spus că a dus-o pe Sherri înapoi în California de Nord după ce ea i-a spus că îi era dor de copiii ei, iar la întoarcere, el i-a aruncat telefonul public pe geamul mașinii. De asemenea, el le-a spus anchetatorilor că nu a sunat el însuși autoritățile odată ce a văzut vești despre presupusa răpire, considerând că se predau „degeaba”, dar a spus că „nu s-ar lupta” dacă în cele din urmă vor lua legătura.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Oferta HP Intel 24 de ore: economisiți 67% la pachetul de laptop, imprimantă și mouse

Protestele din New York împotriva crimei lui Tire Nichols izbucnesc, majoritatea demonstrațiilor fiind pașnice