in

De ce Jaime King a fost „nebun” din cauza cazului de răpire a farsei Sherri Papini

În noiembrie 2016, Sherri a fost dată dispărută după ce se presupune că a dispărut în timp ce făcea jogging lângă casa ei din California de Nord. Puțin peste trei săptămâni mai târziu, de Ziua Recunoștinței, Sherri a fost găsită hoinărind de-a lungul unei autostrăzi la aproape 150 de mile distanță, acoperită de vânătăi, cu un lanț în jurul taliei legat de una dintre încheieturile ei.

Oamenii legii au stabilit în cele din urmă că Sherri a inventat totul și, în schimb, a rămas cu un fost iubit în California de Sud.

Mai târziu, ea a pledat vinovată pentru o acuzație de mințire a unui ofițer federal și o acuzație de fraudă prin corespondență și a recunoscut că răpirea a fost o farsă. La audierea ei de condamnare, Sherri a insistat că va „lucra pentru tot restul vieții mele pentru a repara ceea ce am făcut”.

Jaime admite că Sherri, care a început să-și execute pedeapsa cu închisoarea în noiembrie 2022, cu siguranță nu este lipsită de vină, dar a susținut că întreaga poveste a lui Sherri nu este atât de simplă.

„A făcut niște alegeri îngrozitoare, absolut”, a spus Jaime. „Dar am simțit că toată lumea are un motiv să facă ceva. Nimeni nu este o persoană perfectă. Trebuia doar să știu mai multe despre deoarece. Pur și simplu nu-mi place ca oamenii să fie exploatați”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bill Maher mărturisește că a zburat într-un apel telefonic privat împotriva ipocriziei celebrităților

Al Sharpton dă în judecată foștii polițiști din Memphis acuzați de uciderea lui Tire Nichols