in

Cadouri dulci de Ziua Îndrăgostiților pentru cuplurile la distanță

Mărcile prezentate în acest articol sunt parteneri cu NBCUniversal Checkout. ȘI! faceți un comision pentru achiziția dvs. Prețurile sunt exacte la momentul publicării. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!.

Ziua Îndrăgostiților înseamnă lucruri diferite pentru fiecare cuplu de acolo. Dar atunci când ești departe de partenerul tău, poate căpăta un sentiment suplimentar de neliniște. Brusc, tu dorință s-ar putea să vă certați unde să încercați să faceți o rezervare la cină de ultimă oră sau să vă gândiți că poate, comedia romantică se termină în cazul în care cineva parcurge o distanță absurdă doar pentru a fi cu cealaltă persoană nu sunt chiar atât de impracticabile, până la urmă.

Atunci când nu poți fi alături de celălalt în persoană, poate părea dificil să găsești o Ziua Îndrăgostiților care merită sărbătorită. Totuși: te înșeli! Și vreau să spun asta în cel mai frumos și mai amabil mod posibil.

Există atât de multe cadouri bine gândite care merită prezentate persoanei tale preferate, chiar dacă trebuie să fie prin poștă de melc, prin Zoom sau prin FaceTime.

Deoarece s-ar putea să fii ocupat să-ți petreci Ziua Îndrăgostiților singur, chiar dacă nu mai ești singur, mi-am luat asupra mea să întocmesc această listă de cadouri pentru cuplurile în relații la distanță. La urma urmei, a trăi separat este destul de greu. Nici măcar cumpărăturile nu trebuie să fie o provocare~

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Oferte J.Crew cu 80% reducere: ghete de 15 USD, blugi de 28 USD, pulovere de 20 USD și mai mult

Urmărește chipul lui Dylan Mulvaney dezvăluit pe TikToker după operație