in

Brandon Hammond intervine pentru a discuta despre rolurile sale clasice, a relua legătura cu foștii săi co-staruri și multe altele

#TSRWhereTheyAtNow: Acum nu există nicio îndoială că mulți dintre voi ați văzut cel puțin un rol, sau poate chiar două sau trei, jucat de actor Brandon Hammond. Ea a jucat în niște proiecte destul de inovatoare în timp ce creștea în fața camerei. Ani mai târziu și-a lărgit talentele și a adăugat un profesor, regizor și scriitor în CV-ul său.

L-am întâlnit cu Brandon pentru a discuta despre rolurile sale clasice ca Ahmad din „Hrana sufletului”, precum și rolul lui Matty Stevenson din „Tel arată Gregory Hines,” și altele.

Când a fost întrebat când și-a adus contribuțiile la cinematografia neagră și cultura neagră, Brandon a spus:

„Cred că este ceva ce încă îmi dau seama. Nu cred că știu pe deplin ce semnificație sau impact am avut asupra culturii. Știu doar că am făcut parte din niște filme cu adevărat uimitoare care au modelat cu siguranță viața oamenilor.

Am întrebat și despre relația lui Brandon cu mama filmului Vivica A. Foxși l-au împărtășit înainte de a juca în filmul din 1997”Hrana sufletului”, au lucrat împreună într-o emisiune TV numită „Toată noaptea afarăt”, dar nu au avut multe scene împreună. Cu toate acestea, de lucru „Mâncare pentru suflet”, este locul unde au construit legătura specială pe care o împărtășesc și astăzi.

Când a fost întrebat despre proiectele sale actuale, Brandon ne-a spus în exclusivitate că în prezent regizează un „Hrana sufletului”, documentar despre reuniunea care va comemora cea de-a 25-a aniversare a filmului, care a avut loc în septembrie 2022. El a spus:

„Strâng bani pentru a ajuta să se întâmple, dar până acum distribuția, am vorbit cu majoritatea dintre ei, toți sunt de acord cu asta. George Tillman, scriitorul/regizorul, nu numai că este de acord, dar este entuziasmat de asta. Deci se află în fruntea listei.

Brandon ne-a spus și despre filmul său”Amar”, care a fost desemnată câștigătoarea primului anual Competiția de scurtmetraje John Singleton în 2020. Precum și programul ei de mentorat și cursurile de actorie pe care le oferă.

Vezi mai jos ce a spus Brandon Hammond:

PERSONALUL TSR: Jade Ashley @Jade_Ashley94
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marilyn Manson plătește victima agresiunii sexuale Esme Bianco

Tire Nichols a lovit cu pumnul, lovitura cu piciorul în față, piper pulverizat în filmările camerei de pe corpul poliției