in

Suntem într-o spirală amoroasă din videoclipul „Lavender Haze” al lui Taylor Swift

Nu, nu ne putem liniști, nici măcar în mijlocul unei brume de lavandă.

Taylor Swift tocmai a lansat videoclipul foarte așteptat pentru cel de-al doilea single de pe albumul său, Miezul nopţii– și așa cum era de așteptat, are deja fani peste lună.

Videoclipul suprarealist îi vede pe Taylor și pe iubitul ei (interpretat de Lait Ashley) în ceea ce ea numește un „vis sufocant, nedormit de febră a anilor 70”, complet cu fum violet, flori care cresc de pe covor și televizorul ei deschizându-se într-o galaxie. Se termină, desigur, cu ea adormirea pe un nor într-o mare înstelată de pești koi care înoată.

Pe Instagram, Taylor i-a strigat „co-starului uimitor” Laith, un model și actor transgender, „cu care mi-a plăcut foarte mult să lucrez”.

„Acesta a fost primul videoclip pe care l-am scris din cele 3 care au fost lansate”, a spus el, „și chiar m-a ajutat să conceptualizez lumea și atmosfera Miezul nopţii.”

Înainte de lansarea celui de-al zecelea album al ei de studio în octombrie, Taylor a împărtășit inspirația din spatele unora dintre melodii, inclusiv „Lavender Haze”, prima piesă a discului. Co-scris de un prieten Zoë Kravitzcântăreața a dezvăluit că a fost intrigata de frază după ce a auzit-o în timpul viziunii Om nebun.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kelly Clarkson Stalker a fost arestată după 12 încălcări ale ordinului de restricție

Noul campion UFC Jamahal Hill vrea ca Jiri Prochazka să lupte în această vară!