in

Selena Gomez vorbește despre modul în care medicamentele pentru lupus îi tremură mâinile

„După ce am ieșit din ultimul centru de tratament, am știut ce m-a făcut fericit”, explică Selena, „și asta a fost conexiune”.

Dar, conform ordinului medicului ei, vizita filantropică planificată a Selenei în Kenya pentru a vedea școlile pe care a ajutat-o ​​să strângă bani pentru a le construi a fost amânată de câțiva ani din cauza transplantului ei de rinichi din 2017. capabilă să facă călătoria în 2019, a promis că va vizita trimestrial.

„Adevărul este că niciodată nu m-am simțit suficient de bine”, a recunoscut Selena. „Chiar și atunci când sunt pe scenă în fața unei mulțimi, voi găsi întotdeauna singura persoană care nu mă place și să cred asta, vreau să cred în mine. Oamenii pe care i-am întâlnit aici în Kenya sunt atât de dăruiți. , vreau doar să simt că merit să fiu aici cu ei.”

În timpul petrecut în Maasai Mara, Selena se leagă de studenți, vorbind despre dragoste, ambiție și, într-o conversație deosebit de emoționantă cu o femeie, despre ideea sinucigașă.

După timpul petrecut în Kenya, Selena călătorește direct la Londra și Paris pentru a-și promova muzica, dar îi este greu să se adapteze la viața ei de celebritate. „Se pare că este o pierdere de timp”, a spus ea. „Ce fac acum?”

Mai târziu, recunoscând că „o parte a inimii mele se află încă în Kenya”, a recunoscut Selena, „M-am simțit vinovată uneori fiind acolo. Urăsc, simt că am fost la film și am trăit, dar așa e greu.” pentru că mă simt atât de egoist. Se simte bine? Da, și simt că am lăsat o urmă? Da, dar simt că am făcut destule? Nu.”

„Să vorbesc cu cineva despre sănătatea mintală în Kenya, este frumos”, a continuat ea. „Nu știu dacă am simțit: „Oh, am făcut-o și sunt o persoană grozavă”. Nu, pentru mine este doar începutul.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cofondatorul BLM spune că LAPD l-a ucis pe vărul cu taser, solicită schimbare

Joe Giudice numește Teresa Giudice VICIOUS Shade of Melissa Gorga