in

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu aceste delicii

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Sărbătorirea unei sărbători este o scuză grozavă pentru a vă răsfăța cu mâncare delicioasă. Fie că faci cumpărături pentru o persoană semnificativă de Ziua Îndrăgostiților, pentru o rudă sau chiar pentru tine, este momentul perfect pentru a te bucura de niște dulciuri.

Nu există nimic mai drăguț decât aceste delicii crocante de ursuleți de pluș. Aceste mere bomboane de la Mrs. Prindables sunt cele mai vândute în fiecare an. Răsfățați-vă cu Mochidoki, un desert congelat de inspirație japoneză. Renunță la aranjamentele florale pentru o grămadă de gogoși.

Aceste fursecuri, brownies, bomboane și cupcakes sunt foarte tentante. Puteți chiar să vă răsfățați cu un răsfăț în timp ce faceți cumpărături. Știi că vrei.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kanye West își duce soția la cumpărături la Balenciaga, în ciuda faptului că marca l-a abandonat

Vinny Guadagnino limpezește aerul: Da, m-am conectat cu Angelina Pivarnick, dar încă mi se pare AF-ul ei enervant!