in

Recomandări de la cele mai cumpărate vedete din această lună: Jessica Alba și nu numai

Am împărtășit aceste alegeri ale celebrităților, deoarece credem că o să vă placă alegerile lor la aceste puncte de preț. Unele dintre produsele afișate sunt de la o marcă pentru care sunt plătiți. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Ne place să facem cumpărături și ne place să știm ce fac vedetele, așa că, evident, alegerile de produse ale vedetelor sunt pe calea noastră. Ne place să împărtășim sfaturi despre haine, produse de înfrumusețare, articole de casă și multe altele de la unele dintre celebritățile noastre preferate, inclusiv Jessica alba, Kylie Jenner, Kyle Richards, Kenya Moore, Hanna Brown, Heidi D’Amelio, Emma ChamberlainȘi Eva Marcilla.

Am decis să aruncăm o privire pe conținutul de luna trecută pentru a găsi produsele recomandate de vedete care ȘI! Știri cumpărătorii au cumpărat mai mult. Incendiază-ți magazinul.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fostul TE Eagles Trey Burton spune că Jason Kelce, nu Jalen Hurts, este MVP-ul Philadelphiei

Ce face Yara Zaya la serviciu? Este într-adevăr o „căutător de aur”, așa cum acuză criticii?