in

Pete Davidson și Chase Sui Wonders Heat Up Hawaii: Toate pozele PDA

aloha, Peter Davidson Și Chase On Wonders!

La o lună după ce a stârnit zvonuri de dragoste, The Corpuri Corpuri Corpuri Co-starurile au plecat recent în vacanță în Hawaii, unde și-au făcut bagajele pe PDA de mai multe ori în ultima săptămână. Pe 23 ianuarie, Pete, 29 de ani, și Chase, 26 de ani, au fost văzuți sărutându-se și mergând mână în mână pe plajă.

Actrița a purtat un maiou negru și pantaloni scurți maro, împreună cu o pălărie neagră și ochelari de soare, în timp ce actorul a îmbrăcat o cămașă albă Levi’s, costum de baie imprimat, adidași negri, ochelari de soare și o șapcă de baseball. A ținut o țigară în mână pentru plimbarea lor romantică pe țărm și niște roci negre de lavă.

În weekendul trecut, cei doi și-au început vacanța în Hawaii bucurându-se împreună de o baie în ocean și împărtășind un sărut dulce sub o umbrelă.

Este doar cea mai recentă ieșire de aventură pentru cuplu, deoarece au fost fotografiați recent la o întâlnire cu un roller coaster la Universal Studios Hollywood din Los Angeles. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână în timpul plimbării palpitante din Revenge of the Mummy și sărutându-se în timp ce mergeau pe o scară rulantă.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De ce Arden Cho „nu regretă” că a refuzat filmul Teen Wolf

Percy Jackson și-a găsit Poseidonul și nu este Logan Lerman