in

Nadya ‘Octomom’ Suleman sărbătorește 14 ani de octupleți

Îți amintești de Nadya Suleman, femeia care a devenit cunoscută drept „Octomom” după ce a rămas însărcinată cu opt copii deodată prin fertilizare in vitro (FIV)? Ei bine, octupleții ei – Noe, Maliyah, Isaiah, Ieremiah, Nariyah, Iosiah, Jonah și Makai – tocmai au împlinit 14 ani!

Familia a sărbătorit cu gogoși, karturi și pizza

Nadya, care poartă și numele Natalie, a încărcat o fotografie pe rețelele de socializare pentru a comemora împlinirea a 14 ani a copiilor ei. Octupleții sunt toți împreună pe o canapea, fiecare copil ținând mândru o gogoașă.

După ce le-a urat fiecăruia dintre ei la mulți ani, Nadya i-a numit pe copii „unii dintre cei mai iubitori, grijulii, conștiincioși și umili ființe umane”. De asemenea, ea a remarcat cu căldură că este „binecuvântată peste măsură [their] mamă.”

„La mulți ani de 14 ani lui Noe, Maliya, Isaia, Ieremia, Nariya, Iosia, Iona și Makai! Sunteți unele dintre cele mai iubitoare, gânditoare, conștiincioase și umile ființe umane pe care le-am cunoscut vreodată. Luptele pe care le-am îndurat de-a lungul anilor ne-au întărit legăturile unii cu alții. Pe măsură ce ne confruntăm cu noi provocări în anii următori, sper să continuăm să creștem ca familie. Sunt binecuvântat peste măsură să fiu mama ta. Te iubesc.”

De asemenea Mail zilnic relatează că copiii au sărbătorit această ocazie cu o zi distractivă de curse de kart în Orange County, California. Potrivit publicației, ei au ajuns în mod special la o unitate numită K1 Speed ​​și au ieșit la pizza după aceea.

De remarcat, de asemenea, că, pe lângă octupleți, Nadya are șase copii mai mari (patru băieți și două fete), cel mai mare fiind născut în 2001. Totuși, mama celorlalți 14 copii nu a fost afișată în niciuna dintre fotografiile de vacanță. de ziua de nastere.

A fost o călătorie destul de mare în ultimii 14 ani

Nadya a devenit faimă după ce și-a născut octupleții în 2009, câștigându-i porecla „Octomom”. Ea a născut copiii la un spital din Los Angeles și… Știri CBS relatează că statul California a deschis în cele din urmă o anchetă în acest caz, deoarece ea a recunoscut că i-a fost implantat în pântece opt embrioni de către un medic.

În anii care au urmat, Nadya s-a confruntat cu câteva suișuri și coborâșuri diferite și chiar a jucat într-un binecunoscut film pentru adulți. În 2014, a fost lovită de acuzații de fraudă socială, deși a evitat probleme serioase, rambursând aproximativ 26.000 de dolari. Statele Unite astăzi relatii.

Cu toate acestea, lucrurile par să meargă bine pentru Nadya și copiii ei.

Strigați-le octupleților lui Suleman și le dorim numai bine, deoarece continuă să crească!
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Joe Giudice numește Teresa Giudice VICIOUS Shade of Melissa Gorga

Jay Leno spune că nu se va opri din mers pe motocicletă, în ciuda oaselor sparte într-un accident