in

Moftul Amazon de Ziua Îndrăgostiților ne oferă ochi mari

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Suntem aici pentru a vă anunța că Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi. Fie că faci cumpărături cu nerăbdare pentru cadouri sau cauți rochia perfectă pentru brunch Galentine, Amazon are aproape tot ce ai nevoie pentru a face din aceasta cea mai la modă zi de dragoste din toate timpurile.

Curatoria Amazon a look-urilor de Ziua Îndrăgostiților de la Steve Madden, GUESS, Nine West, ASTR the label, Black Halo și multe altele are câteva piese și accesorii complet demne de leșinat de care aveți nevoie pentru a pune mâna. Dimensiunile pentru unele dintre piesele noastre preferate se epuizează, așa că asigurați-vă că le adăugați în coș cât mai curând posibil!

Derulați mai jos pentru câteva dintre look-urile de care ne-am îndrăgostit în curatoria de modă de Ziua Îndrăgostiților de la Amazon.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jay Leno și-a spart oase într-un recent accident de motocicletă

Britney Spears cere intimitate după ce poliția sună acasă, spune că se simte „gazată și hărțuită”