in

Meredith Marks: Da, gospodinele adevărate din Salt Lake City au nevoie de chipuri proaspete!

Potrivit celor mai multe rapoarte, Meredith Marks va reveni sezonul viitor la The Real Housewives of Salt Lake City.

Într-un interviu sincer cu Page Six săptămâna aceasta, totuși, vedeta de realitate a spus că speră că acest lucru NU este cazul celorlalte femei din franciza Bravo.

„Cred că avem nevoie de oameni care să ajute la reducerea decalajului. Evident, suntem foarte divizați în acest moment. Aceasta este o problemă”, a spus Marks pentru acest punct de vânzare cu câteva zile în urmă, răspunzând la rapoartele că o schimbare a distribuției este la orizont.

Tensiunea a fost evidentă în timpul celui de-al treilea sezon din The Real Housewives of Salt Lake City.

Cea mai mare parte s-a concentrat în jurul lui Jen Shah, care este sigur că nu va fi difuzată în viitor, deoarece este pe cale să înceapă o perioadă de peste șase ani de închisoare din cauza rolului său în orchestrarea unei scheme de telemarketing la nivel național.

Shah nu a fost singurul responsabil pentru ceea ce au descris oamenii din interior întuneric înconjurând distribuția, totuși.

Lisa Barlow și Marks însăși nu s-au reconectat de când Barlow l-a acuzat pe Marks că „al naibii de jumătate din New York” – printre multe alte afirmații crude – într-o dezvăluire aprinsă la microfon în sezonul 2.

Anterior, Page Six a spus că producătorii „au organizat audiții în toamnă” pentru fețe noi, adăugând speranțele/planurile lor:

„Încercau să înlocuiască trei dintre ei [series regulars]. Nu se hotărâseră dacă unii dintre „prietenii lui” vor fi promovați sau vor găsi noi talente”.

Cât despre cine rămâne în siguranță? Pe cine se pot baza telespectatorii pe parcursul sezonului 4?

Marks, Heather Gay, Barlow și Whitney Rose se întorc cu toții, a scris Page Six, ceea ce înseamnă că atât Jennie Nguyen, cât și Mary Cosby ar putea căuta noi locuri de muncă în 2023.

Jen Shah a ieșit din The Real Housewives din Salt Lake City… și a aterizat și în închisoarea federală.

„Evident că este foarte greu să organizăm evenimente și să facem lucruri atunci când nu ne înțelegem”, a spus Marks pentru New York Post despre aceste zvonuri de casting, poate referindu-se la faptul că niciun coleg nu a participat recent la petrecerea ei de cocktail.

„Așa că sperăm că avem câțiva oameni care pot veni și pot ușura starea de spirit și pot reduce decalajul.”

Marks a refuzat să discute despre pedeapsa cu închisoarea lui Shah cu această publicație, dar a spus că întreaga distribuție a avut „o mulțime de probleme cu adevărat grele”, care, din păcate, au prăbușit serialul în ultimul său set de episoade.

„Este o coincidență că totul s-a reunit și sunt doar multe”, a spus ea. „Este foarte greu și uneori viața este grea”.

Este adevarat.

Și uneori ești condamnat la o jumătate de duzină de ani de închisoare federală pentru că ai furat milioane de dolari de la cetățeni în vârstă din toată țara.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Leanne Hainsby de la Peloton împărtășește diagnosticul de cancer de sân

Ursul Colorado face 400 de selfie-uri cu o cameră foto