in

Meghan Markle: Este supărată pe Prințul Harry pentru că și-a exagerat memoriile?

Până acum ați auzit cu siguranță de controversa nesfârșită din jurul memoriului de debut al Prințului Harry, Înlocuire.

Cartea a făcut prima pagină a ziarelor de câteva săptămâni și se pare că presa britanică tabloid intenționează să continue să se opună în viitorul apropiat.

Dar, în timp ce criticile ar putea aduna mai multe clicuri, Harry s-a bucurat de sprijinul a milioane de oameni din întreaga lume.

Laudele vin nu numai de la fanii care l-au susținut încă din copilărie, ci și de la supraviețuitorii unei copilării abuzive, care l-au aplaudat pe Ducele de Sussex pentru curajul de a-și demasca agresorii.

Harry se deschide ca niciodată în noul său documentar Netflix. (Fotografie prin Netflix)

Dar chiar și cei care au cântat laudele lui Harry cel mai tare au observat că soția lui, la fel de iubită, a lipsit în mod curios în timpul turneului său de carte.

Motivele pentru aceasta sunt evidente, desigur:

Meghan și-a spus deja cuvântul atât în ​​interviul ei cu Oprah, cât și în serialele Netflix ale cuplului și, după ce a fost hărțuită de mass-media de ani de zile, este perfect logic ca acum să se lase deoparte și să-și lase soțul să aibă propriul moment.

Meghan Markle a făcut câteva comentarii foarte sincere despre viața din Marea Britanie în noul ei serial Netflix. (Fotografie prin Netflix)

Dar cei care urăsc Meghan nu sunt mulțumiți de o explicație atât de simplă și logică.

Ei cred că Meghan este supărată pe Harry pentru că a vărsat prea mult ceai la debutul ei literar.

Această teorie hilară și exagerată a fost prezentată pentru prima dată de scandalul britanic Telegrafulcare citează o sursă spunând că „s-ar putea să fi ridicat ușoare îndoieli cu privire la faptul că a fost mișcarea corectă”.

Harry și Meghan participă la o slujbă de pomenire a reginei. (Fotografie prin Getty Images)

Insiderul a descris-o pe Meghan ca fiind „expertă în mass-media”, ea fiind „mai precaută decât ducele cu privire la acest proiect anume”.

Reporterul Dan Wootton a vorbit cu presa și a numit declarația sursei „absolut fascinantă”, deoarece a considerat că „a fost primul semn că Meghan încearcă să se distanțeze de toate daunele colaterale pe care PR le-a provocat”. Înlocuire.”

Aceste sentimente au fost repetate de jurnalistul Christopher Andersen, care a sugerat că absența lui Meghan de la turneul de presă al lui Harry este o mișcare calculată concepută.

Oamenii din interior spun că Harry și Meghan s-au simțit snobit după ce au văzut prima fotografie oficială a Regelui Carol. Apoi, cuplul și-a postat propriul portret. (Fotografie prin Instagram)

„În mod clar, Meghan nu vrea să pară că îl manipulează pe Harry în vreun fel sau că i-a contribuit la modelarea amintirilor”, a explicat Andersen.

„Soții Sussex sunt foarte sensibili că criticii lor cred că ea are o influență hipnotică asupra lui. Chestia este că aceasta este povestea lui Harry și, la bine și la rău, trebuie să recunoască asta”, a continuat el.

Andersen a continuat să teoretizeze – mai mult decât ridicol – că Meghan a fost foarte supărată de dezvăluirile lui Harry despre timpul petrecut în armată.

LONDRA, ANGLIA – 3 IUNIE: Prințul Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa de Sussex pleacă după o slujbă de mulțumire pentru domnia Reginei Elisabeta a II-a la Catedrala St Paul din Londra. (Fotografia de Matt Dunham – WPA Pool/Getty Images)

„Ceea ce poate fi mai îngrijorător atât pentru Harry, cât și pentru Meghan este reacția pe care au primit-o din partea oamenilor din armată care consideră că a fost nesăbuit să scrie despre uciderea a 25 de combatanți inamici în timp ce slujeau în Afganistan”, a spus Andersen.

„Nu pot să-mi imaginez dacă ar fi trebuit să o facă din nou, că Meghan în special i-ar fi făcut să lase astfel de statistici din carte”.

Acum, ni se pare că motivele absenței lui Meghan din turneul de carte a lui Harry sunt destul de evidente.

Prințul Harry și Meghan Markle își fac apariția la Națiunile Unite. (Foto prin Getty)

Principalul dintre acestea este faptul că ea nu a scris blestemata de carte, așa că ar fi puțin ciudat să o vedem pe 60 de minute oferind interviuri despre asta.

Dar, în momente ca acestea, trebuie să ții cont de faptul că vulturii bigoți ai presei tabloide britanice au fost înnebuniți complet de ura lor față de Meghan.

La fel ca toți indivizii tulburați, ei nu pot fi trași la răspundere pentru divagațiile lor fără sens, dar angajatorii lor ar trebui probabil să facă lucrul prudent și să nu mai ofere acestor maniaci o platformă.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dovada că Dominic Purcell se alătură deja familiei lui Tish Cyrus

Kanye West își duce soția la cumpărături la Balenciaga, în ciuda faptului că marca l-a abandonat