in

Legătura dintre burlac Christina Mandrell și Taylor Swift

Viata lunga Christine Mandrellocameo videoclip muzical de .

Nimic nu îi bate pe Swifties și premiera sezonului 27 al lui Burlacul nu a fost diferit, ca atunci când a apărut concurenta Christina Zach Shallcross, Taylor Swift fanii și-au dat seama că au mai văzut-o, în videoclipul câștigător al Grammy din 2008 pentru single-ul său de succes „Fifteen”.

Într-adevăr, într-un TikTok din 25 ianuarie, un utilizator a editat împreună un videoclip în care apare tânăra de 26 de ani la emisiunea de întâlniri de la ABC, înainte de a trece la apariția ei în videoclipul muzical, în care stă sub o umbrelă într-o uniformă școlară, discutând cu un prieten înainte de a intra în cameră.

Și Christina s-a grăbit să-și bată joc de ea însăși, postând imagini din videoclipul lui Taylor împreună cu o fotografie cu ea însăși Burlacul protagonist intens al lui Zach.

„Se pare că îl privesc pe Zach în același mod în care îl privesc pe Taylor Swift”, a subtitrat ea postării pe Instagram. „O nouă teorie a conspirației, mai întâi m-am uitat la Taylor, apoi m-am uitat la Zach, ceea ce mă face inevitabil să plâng pe Scări.”Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fiica lui Rodney King spune că familia lui Tire Nichols nu se poate pregăti pentru ceea ce urmează

Prietenii lui tWitch îl atacă pe Todrick Hall din cauza speculațiilor despre sinuciderea lui DJ