in

Leanne Hainsby de la Peloton împărtășește diagnosticul de cancer de sân

Leanne Hainsby se deschide despre sănătatea lui.

Instructorul grupului a împărtășit într-un mesaj lung pe Instagram că a fost supusă unui tratament pentru cancer de sân, după ce a primit un diagnostic anul trecut.

„Cu două zile înainte de înmormântarea celei mai bune prietene, mi-am găsit un nod în sân. Aceasta este cu adevărat o propoziție pe care nu mi-am imaginat niciodată că o voi scrie”, și-a amintit tânăra de 35 de ani, în postarea din 27 ianuarie. „După multiple scanări și întâlniri atât cu consultanți, cât și cu asistente medicale și am fost complet îngrozită timp de câteva săptămâni, în august 2022, am fost diagnosticată cu cancer de sân.”

Observând că ea i s-a spus inițial că totul este bine de către medici, instructorul de spin a adăugat: „Am avut încredere în instinctul meu și am primit o a doua opinie. Asta mi-a salvat viața. Verificați și verificați dublu”.

Leanne a continuat explicând că, deși a continuat să meargă în mod normal la Peloton, viața ei din culise nu ar fi putut fi mai diferită, dezvăluind că, după cursurile live de miercuri, mama ei o va însoți la chimioterapie.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Atacatorul lui Paul Pelosi a doborât ușa din spate cu un ciocan, un apel înfiorător la 911

Meredith Marks: Da, gospodinele adevărate din Salt Lake City au nevoie de chipuri proaspete!