in

Joe Giudice numește Teresa Giudice VICIOUS Shade of Melissa Gorga

Am auzit multe despre contrastele dintre Teresa Giudice și Melissa Gorga.

Cumnatele au bătut capul pe și în afara camerei. Sa întâmplat cu ani în urmă. Și sa întâmplat chiar înainte de nunta Terezei.

Teresa a aruncat recent o umbră vicioasă în direcția Melissei, aparent în timp ce o lăuda Alte cumnată.

Fostul soț al lui Tre, Joe Giudice, este șocat și de felul în care îi tratează pe unii dintre membrii familiei sale.

Fotografie suculentă de Joe Giudice
Ne apropiem și probabil prea personal aici de fostul star de reality Joe Giudice.

A început când Teresa Giudice i-a postat un mesaj de ziua de naștere cumnatei ei, Veronica.

Dr. Veronica Ruelas este sora lui Luis Ruelas. De când Teresa s-a căsătorit cu Luis (contra opiniei tuturor) anul trecut, femeile sunt socri.

Teresa a ţâşnit peste ea, numind-o „sora la care am visat-o mereu”. Acea linie, în special, i-a părut pe mulți drept umbrită.

Teresa Giudice a decis să sărbătorească „sora la care am visat-o mereu” de ziua ei. Fostul soț Joe Gorga a văzut și a lăsat un comentariu. Îmi cer scuze pentru captura de ecran în modul de lumină, desigur, dar din moment ce și-a revizuit comentariul la un simplu „frumos”, acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem oferi. (Credit imagine: Instagram)

Chiar și fostul soț al Terezei a înțeles asta.

„Credeam că o iubești pe Melissa”, a scris ea pe Instagram, în captura de ecran de mai sus surprinsă de commentsbybravo.

De atunci, el a înlocuit acest lucru cu un simplu comentariu de „drăguț”. Bland și lipsit de sens.

Joe Giudice și Milania Giudice la malul mării
Joe Giudice și Milania Giudice stau unul lângă altul în Italia, lângă Marea Mediterană. Este într-adevăr o țară frumoasă.

Nu putem dovedi, dar trebuie să ne întrebăm dacă Milania a avut vreun rol în schimbarea comentariilor lui Joe.

Pentru că a lăsat comentarii mai plăcute sub postare.

Știi care este o modalitate excelentă de a reduce șansele ca un grup de oameni să vadă comentariul tatălui tău înainte de a-l șterge? Lăsați mai multe comentarii proprii în speranța de a le îngropa în timp ce le trimiteți mesaje. Doar un gand.

Teresa Giudice s-a pozat alături de bucuria ei de petrecere a burlacilor, inclusiv acest tort falnic de la Platinum House of Sweets.

Amintiți-vă, conflictul Teresei cu Melissa nu este doar despre mici certuri de familie. În plus, nu este doar o dramă pe ecran.

Sigur, multe gospodine se îndreaptă cu capul înverșunat pe ecran. Dar există limite pentru disputele obișnuite de televiziune de realitate.

Între timp, luptele dintre Melissa și Joe Gorga cu Teresa au fost atât de intense încât au ajuns să nu participe la nunta ei.

Teresa Giudice și iubitul ei
Teresa Giudice și iubitul ei, Luis Ruelas, sunt prezentați în această scenă intensă dintr-un episod din 2022 din The Real Housewives of New Jersey.

Aceasta este o mare afacere. Poți rata ziua de naștere a cuiva. Nu vor mai avea acea petrecere de naștere, dar aproape sigur vor avea mai multe în anii următori.

Nuntile nu sunt acelasi lucru. Chiar dacă căsătoria nu durează, o viitoare căsătorie nu este garantată.

Și chiar dacă cineva ajunge să regrete ziua în care a cunoscut un fost soț, refuzul de a participa la nuntă pare personal.

În timp, poate că Joe și Melissa vor putea repara cu Teresa. Ar putea ajuta dacă Teresa ajunge să regrete căsătoria cu Luis. Sau poate nu va fi. Nu știi niciodată cu Teresa.

Păcat că conflictele din această familie sunt atât de intense. Dar asta pare să vină firesc când vorbim despre mai mulți membri ai distribuției reality.

Oricum… poate că Joe Giudice nu are nevoie să comenteze atât de public.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Selena Gomez vorbește despre modul în care medicamentele pentru lupus îi tremură mâinile

Nadya ‘Octomom’ Suleman sărbătorește 14 ani de octupleți