in

Joe Exotic: Soțul lui Carole Baskin NU este în viață! (pentru ca ea l-a ucis)

Săptămâna trecută, lumea a fost cufundată înapoi în apele tulburi ale Regele Tigru discurs datorită unei revelații cu adevărat uluitoare:

Don Lewis, soțul lui Carole Baskin care a dispărut în 1997, ar fi fost găsit în viață și sănătos în Costa Rica.

Acum, dacă ai face clic pe oricare dintre articolele care circulă pe Twitter, ai descoperi că Lewis încă lipsește și că acest subiect fusese deja acoperit pe larg într-o continuare puțin văzută din 2021, intitulată imaginativ. Regele Tigru 2.

Dar Baskin a fost un fan al teoriei din motivul evident că, dacă Lewis este încă în viață, atunci nu ar fi putut să-l ucidă și să-l hrănească tigrilor săi.

Carole Baskin în Regele Tigru
Oare Carole Baskin și-a ucis cu adevărat soțul și l-a hrănit tigrilor? Vedeta Tiger King susține că are dovezi ale nevinovăției sale. (Fotografie prin Netflix)

Aceasta a fost teoria prezentată de rivalul numărul unu al lui Carole, însuși Tiger King, Joe Exotic.

Exotic – al cărui nume real este Joseph Maldonado-Passage – ispășește în prezent o pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru crimă plătită.

Dar afacerea plictisitoare a încarcerării sale nu l-a împiedicat pe Joe să vorbească despre rapoartele exagerate despre vitalitatea lui Don Lewis.

Faceți cunoștință cu Joe Exotic
Joe Exotic din noua serie de documente Netflix, „Tiger King” pozează cu unul dintre tigrii săi. Spectacolul prezintă căderea lui și pedeapsa sa de 21 de ani de închisoare federală pentru schema sa de ucidere a lui Carole Baskin în 2017 și pentru multiple încălcări ale legilor privind fauna sălbatică. (Fotografie prin Instagram)

„Don Lewis NU este în viață, am jurnalul său original și crede-mă că l-a urât atât de mult încât nu l-a putut ucide suficient de repede”, a spus Exotic într-un e-mail către Radar Online săptămâna aceasta.

„Când a apărut această poveste, am spus că mă voi transfera în mod voluntar la condamnatul la moarte dacă ar fi în viață și a făcut titluri în întreaga lume”, a adăugat el.

„Am investigat-o atât de mult încât sunt 100% sigur că ea, tatăl ei, care acum a murit și… l-a ucis pe Don Lewis și l-a pus la pământ”.

Fotografia lui Joe Exotic
Joe Exotic va rămâne probabil în închisoare pentru următoarele două decenii. Dar încă găsește modalități de a stârni controverse pe plan intern.

Exotic pare să aibă dreptate în ceea ce privește afirmația lui Baskin că Lewis este încă în viață.

Acea teorie pare să se bazeze pe nimic mai mult decât o descoperire pe care a făcut-o în 2002 a unui raport nedatat al Departamentului de Securitate Internă conform căruia Lewis a fost depistat în Costa Rica.

Agenția nu a fost niciodată în măsură să confirme aceste afirmații, iar investigațiile ulterioare ale biroului șerifului din Hillsborough County din Tampa nu au dat nicio urmă de Lewis.

Carole Baskin și un tigru
Carole Baskin este una dintre vedetele documentarului Netflix Tiger King. Dar se pare că nu a fost încântat de performanța sa din serial. (Fotografie prin Netflix)

„Știm că nu este în viață OK”, a spus Jack „Ripper” Smith, purtător de cuvânt al familiei Lewis.

„Este foarte înfiorător pentru că familia primește mesaje de la oameni care le spun: „Felicitări!””, spune Smith pentru Radar. „Familia este șocată”.

Între timp, Exotic susține că aceasta este o cascadorie orchestrată de Baskin în speranța de a strânge bani pentru adăpostul său de animale.

Joe exotic și prieten
Saga Joe Exotic a cucerit inimile unei națiuni aflate în carantină. (Fotografie prin Netflix)

„Carole nu s-a gândit prea bine la această cascadorie, dar este ceea ce a făcut în ultimii 22 de ani”, a spus Exotic în e-mailul ei către presa.

„Orice poate obține de la presă pentru a strânge bani pentru grădina zoologică de pe marginea drumului, care este doar o fațadă pentru a înșela bani.”

Exotic a continuat să dezvăluie lui Baskin, acuzând-o că nu funcționează corect

Carole Baskin în emisiunea Tiger King
Poate că Carole Baskin și-a ucis soțul. Cu toate acestea, el neagă aceste acuzații. (Fotografie prin Netflix)

„A făcut această cascadorie fără să se gândească că, dacă ar fi în viață, ar trebui să plătească toți acei bani de asigurare înapoi și să-i dea toate proprietățile lui și fiicelor sale”, a spus ea.

„Ea este cea care i-a întocmit testamentul, ea este cea care l-a dat dispărut, ea este cea care l-a declarat legal mort”.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste pe măsură ce noi informații devin disponibile.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Oferte TV Super Bowl: 40% reducere la televizoare, bare de sunet, suporturi și multe altele

Amber Rose spune că întâlnirile sunt „mai proaste ca niciodată”, iar bărbații sunt „negroziți”