in

Jimmy Kimmel Live! Sărbătorește 20 de ani de la Late Night

Ben Affleck De asemenea, a bifat o notă de dragoste, împărtășind: „Jimmy, nu ești decât un talent uriaș și, până în prezent, singurul meu prieten care a scris o melodie întreagă despre f—king me”.

Poate cel mai amuzant mesaj a venit, totuși Julia Louis-Dreyfus, al cărui videoclip a sărbătorit o cu totul altă piatră de hotar. „Spun asta cu prietenie și dragoste în inima mea – ei bine, nu arăți 20 de ani. Mă întreb dacă ai o problemă cu tiroida sau așa ceva? Oricum, îți voi trimite câteva nume de medici, sunt sigur că este ușor de reparat cu unele medicamente”, a glumit el. „La multi ani.”

Sigur, nu ar fi o extensia jk un pic dacă nu s-ar fi încheiat cu rivalul său Matt Damon, a cărui „rivalitate” cu Jimmy a fost un element de bază al spectacolului de noapte târziu aproape atâta timp cât a fost difuzat. „Felicitări, Jimmy Fallon. Unul dintre cei mai talentați oameni și, de asemenea, unul dintre cei mai amabili — a început el înainte de a fi întrerupt și corectat pentru greșeala sa. Damon a încheiat apoi videoclipul cu huiduieli și degetul mijlociu.

Fanii se pot aștepta să-l vadă pe Jimmy cel puțin încă trei ani, pe măsură ce spectacolul este reînnoit până în sezonul 23. El a spus E! Știri, „Am fost de acord să mai rămân câțiva ani, așa că voi fi prin preajmă pentru o vreme, dacă vrea Dumnezeu”.

Conectați-vă Jimmy Kimmel Live!în zilele lucrătoare pe ABC.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Paul Pelosi, lovit cu un ciocan în atac, arată filmul camerei cu corpul poliției

Daniele Gates păstrează un secret de la soțul Yohan Geronimo despre logodnicul de 90 de zile: în cealaltă direcție