in

Fanii s-au îngrijorat că tânărul infractor pare „bătut” în instanță

Tânăr infractor are fanii îngrijorați după ce au fost văzute arătând „bătuți” în instanță în timpul procesului RICO al rapperului.

Mulți de pe rețelele de socializare au spus că se roagă pentru rapper-ul YSL să rămână pozitiv, după ce video-ul din sala de judecată care îl arată pe Thug părând învins a început să circule pe Twitter miercuri.

Videoclipul cu Thug care arată deprimat într-o sală de judecată stârnește îngrijorare din partea fanilor

Thugga poate fi văzut aplecat deasupra biroului său, cu capul pe masă, cu o mască atârnând sub nas.

Filmarea i-a determinat pe fani să se roage pentru nativul din Atlanta.

„Rugați-vă pentru Young Thug. Pentru iertare și pentru sănătatea lui”, a scris un fan. „Pentru bunăstarea lui și pentru cel mai bun rezultat posibil. Sunt sincer trist pentru el în această situație și sper că acuzațiile împotriva lui sunt false”.

Colegii membri YSL, colaboratorii spun că Thug încearcă să rămână pozitiv, dar este „dezamăgit”

Într-un interviu recent cu Piatra de rulareCofondatorul YSL Mondo și-a oferit părerea despre mentalitatea lui Young Thug în timpul procesului RICO, spunând că rapperul rămâne optimist, dar este „dezamăgit” de unele dintre problemele recente legate de cazul său, relatează presa.

„Am vorbit cu Mama Thug, am vorbit cu surorile ei. Thug păstrează un spirit bun și ține capul sus, dar este doar dezamăgit de anumite lucruri”, a spus el fără a intra în detalii.

Între timp, colaboratori frecventi Copilaș Și Boom de metrou el a oferit, de asemenea, actualizări încurajatoare despre bunăstarea lui Thug după arestarea sa în luna mai trecută.

„Vorbesc cu el, este un om binecuvântat”, a spus Metro la emisiunea DJ Drama. Vizionarea Streetz Iz podcasturi săptămâna trecută. „Oricine îl cunoaște pe Slime știe că are o inimă de aur, dar, în același timp, are și o inimă de războinic, așa că și-a ridicat capul.”

Filmările învinse ale lui Thug sunt una dintre mai multe probleme, eșecuri în timpul selecției juriului pentru cazul RICO

Thug a suferit mai multe eșecuri din cauza selecției juriului pentru viitorul său proces RICO recent,

La începutul acestei luni, Thug și unul dintre cei 13 co-inculpați ai săi au fost acuzați de trafic de droguri în timpul instanței. Un videoclip din sala de judecată îl arată pe Khalieff Adams înmânându-i o pastilă Percocet la vedere completă a tribunalului, Camera din umbră raportat.

După schimb, adjunctul șerifului din județul Fulton i-a cerut lui Thugga să deschidă mâna pentru a dezvălui pastila, lucru la care rapperul a fost de acord.

Adams, co-inculpatul lui Thug, a rezistat inițial și chiar a fost acuzat de mai multe ori, potrivit presei. Congresmanul a găsit în cele din urmă mai multe pastile Percocet, marijuana, tutun și altă contrabandă ascunse pe persoana sa.

Și a fost a doua oară când unul dintre co-inculpații YSL ai lui Thug a încercat să introducă contrabandă în închisoarea din Fulton County.

Pe 17 ianuarie, mama unui alt rapper YSL, Yak Gotti, a fost arestată după ce a încercat să furișeze o pungă plină cu produse din tutun și hârtii de rulat de la fiul ei la tribunalul din comitatul Fulton.

Între timp, avocatul lui Thug, Brian Steele, a spus că există o anchetă separată asupra unui potențial jurat care l-a contactat prin e-mail.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amy Robach și TJ Holmes au fost concediați de la ABC News!

Fosta iubită a lui Matt Barnes dă în judecată pentru incidentul scuipatului