in

Dovada că Dominic Purcell se alătură deja familiei lui Tish Cyrus

Această seară merită multe flori.

Dominic Purcella Și Tish Cyrus— care se întâlnesc public de trei luni — au fost fotografiați sărbătorind la hotelul Santa Monica Proper din Los Angeles cu fiicele managerului, Miley Cyrus Și Brandi Cyrus.

În fotografii, Tish este văzută cu brațul în jurul lui Evaziune vedetă, în timp ce purta o rochie neagră care îmbrățișează silueta. Dominic a legănat la eveniment un hanorac negru și pantaloni gri, completând ținuta cu un ceas Bausele. Vezi instantanee aici.

Tish a subtitrat postarea din 25 ianuarie, „O noapte atât de uimitoare de petrecere cu familia și prietenii!”

Ieșirea lor în familie vine în timp ce cântecul de despărțire a lui Miley, „Flowers”, a debutat pe locul 1 în Billboard Hot 100 pe 24 ianuarie, potrivit Billboard. Piesa a devenit, de asemenea, cea mai ascultată melodie pe Spotify în doar o săptămână, a informat presa.

Tish a împărtășit și o altă imagine cu ea și Dominic îmbrățișându-se în fața draperiilor bej, scriind: „Pot să mă cumpăr. [flower emoji]…. Dar și el îmi cumpără multe”, cu referire la versurile „Flori”. Brandi pare să-și fi dat ștampila de aprobare, comentând mai multe emoji-uri cu buchet de flori pe postare.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Yung Gravy dat în judecată de Rick Astley pentru că a copiat vocea piesei „Never Gonna Give You Up”.

Meghan Markle: Este supărată pe Prințul Harry pentru că și-a exagerat memoriile?