in

De ce Arden Cho „nu regretă” că a refuzat filmul Teen Wolf

Arden Cho merge înainte și în sus.

Actrița, care a apărut în trei sezoane ale MTV Lupul adolescent ca Kira Yukimura din 2014 până în 2016, nu apare în Teen Wolf: Filmulcare a fost lansat pe 26 ianuarie pe Paramount+, lăsând unii fani să se întrebe unde se află.

După ce un fan de pe Twitter a sugerat că data lansării a fost probabil o perioadă grea pentru Arden, scris parțial„Probabil a fost o perioadă cam grea pentru ea și merită mult mai bine”, a răspuns Arden și a insistat că e bine, mulțumesc.

„Nu vă faceți griji, copii, vă mulțumesc pentru sprijin.” Arden a postat pe Twitter pe 26 ianuarie. „Aștept cu nerăbdare să devin mai bine în 2023! Nu-ți fie teamă să pleci sau să refuzi o oportunitate dacă știi că nu este corect și nu te va face fericit! Meriți mai bine, nu lăsa pe nimeni să-ți spună altfel! Iubește voi toti, fara regret!”

Într-un interviu din mai 2022 cu Tăiere, Arden a dezvăluit că a refuzat rolul din film după ce a descoperit că se presupune că a fost plătită cu jumătate din cât au făcut colegii ei pe episod.

La acel moment, E! News a contactat MTV și Paramount+ pentru comentarii și nu a primit niciun răspuns.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Camila Mendes dezvăluie de ce noua ei relație este diferită de ceilalți

Pete Davidson și Chase Sui Wonders Heat Up Hawaii: Toate pozele PDA