in

Conor McGregor de la MMA spune că „ar fi putut fi mort” după un accident de bicicletă

„Sunt încă aici”, a spus Conor înainte de a încheia videoclipul. „Mulțumesc lui Dumnezeu. Asta e tot ce contează”.

Cu o zi înainte de incident, Conor a mers pe Instagram pentru a dezvălui multe diferit tip de știri, împărtășind că i s-a oferit de UFC să revină ca antrenor în serialul de realitate, Ultimul luptător. Anterior și-a condus echipa la victorie ca antrenor în 2015 împotriva Urija Faber‘aburi.

„Aceasta este o fotografie din Ultimate Fighter House originală”, a scris el alături de o fotografie cu el însuși fără cămașă la sală pe 26 ianuarie. urija faber. Această fotografie a fost chiar înainte de spectacol. A fost chiar înainte să câștig primul meu titlu mondial învingându-l pe coechipierul Urijah Chad Mendes în jurul.”

El a adăugat că, după ce a atins acea piatră de hotar care definește cariera în 2015, a trecut direct să antreneze „celebrul spectacol de luptă” pentru sezonul 22, remarcând: „Cu un ochi negru mare și o tăietură, tricolorul meu și noul și primul meu aur ufc. centură, am intrat în infama sală de luptă din Vegas. Cele mai elegante costume și țipete pe care serialul le-a mai văzut vreodată.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fosta iubită a lui Matt Barnes dă în judecată pentru incidentul scuipatului

Tammy Slaton îl lovește pe terapeut în dificultate 1000 de lb. Sneak Peek al surorilor