in

Ce face Yara Zaya la serviciu? Este într-adevăr o „căutător de aur”, așa cum acuză criticii?

Dintre toate cuplurile de după Logodnic de 90 de zile: Fericiți pentru totdeauna? Sezonul 7, Jovi și Yara se descurcă destul de bine.

Au dezacorduri. Cea mai recentă tranșă din Tell All i-a arătat chiar certându-se. Dar se iubesc și ei și pot, dacă doresc, să-și rezolve diferențele.

Criticii – în special binecunoscutul misogin Big Ed Brown – au acuzat-o pe Yara că este o căutătoare de aur. El a replicat că nu este. De fapt ea lucrează.

Ce meserie face Yara, mai exact? Se dovedește că este Două.

Yara Zaya are un soț, Jovi Dufren, pe care îl iubește. El are prețioasa lor fiică, Mylah.

Spectatorii priveau logodnic de 90 de zile membrii distribuției se luptă să păstreze un acoperiș deasupra capului. Nu este așa pentru acești doi.

Jovi, desigur, zboară în jurul lumii săptămâni întregi, reparând conducte subacvatice. E un job solicitant, specializat… dar bine plătit.

Jovi vine ca una dintre noile vedete ale acestui sezon. Călătorește prin lume făcând reparații subacvatice la conducte și se bucură de experiențele. Așa a cunoscut-o pe Yara.

Între timp, Yara deține și conduce un butic.

Nu este un magazin fizic. Este online. Și Yara și-a pus numele după ea însăși.

Vinde haine: jachete, costume de baie, salopete. Rochia Yarei de la sezonul 6 Tell All (sezonul anterior) a venit din buticul ei.

Yara a fost un knockout total de când am văzut-o prima dată. Nu este de mirare că ea acționează ca un model pentru ea însăși.

În plus, Yara s-a ramificat și în industria frumuseții.

În noiembrie 2021, cu mai puțin de un an înainte de filmarea sezonului 7 Tell All, ea și-a debutat propria linie de machiaj, Boujee by Yara.

La acea vreme, Yara era încântată de felul în care a petrecut atât de mult timp „visând” să-și lanseze propria linie de machiaj.

S-a născut cu fanii care o întrebau ce machiaj poartă. Întrebările de pe rețelele sociale îl fac pe Jovi să se întrebe dacă soția lui ar putea oferi mai mult decât răspunsuri.

„Yara, știi, poți să-ți faci propria linie de machiaj”, își amintește ea că i-a spus Jovi. Și acum are.

În 2020, telespectatorii i-au întâlnit pentru prima dată pe Yara și Jovi, ca să spunem așa. Au apărut în sezonul 8 al logodnic de 90 de zile.

Nu a fost un sezon ușor pentru ei. Sarcina lui Yara a coincis cu pandemia de COVID-19. Jovi s-a trezit blocat peste ocean luni de zile. Yara a locuit o vreme cu mama ei. Nu a fost cea mai bună situație pentru a naște.

Dar l-au primit pe Mylah. Și, în ciuda intensității trolilor misogini din interior logodnic de 90 de zileÎn fandom, Yara este destul de apreciată.

Pentru o vreme, telespectatorii cărora le-a plăcut Yara și cei cărora le-a plăcut Jovi păreau să fie două grupuri separate. Asta s-a schimbat în mare măsură.

De fapt, Jovi a câștigat laude pe scară largă pe rețelele de socializare în timpul celui mai recent Tell All – despre modul în care a abordat-o pe Big Ed.

El nu s-a apărat doar pe sine și pe soția lui. El a apărat-o și pe Jenny Slatten. Jovi l-a avertizat pe Ed, spunându-i notoriului răufăcător de televiziune că îi datorează lui Jenny scuze.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Recomandări de la cele mai cumpărate vedete din această lună: Jessica Alba și nu numai

Am găsit duplicatul perfect al platformei UGG Ultra-Mini de la Amazon