in

Britney Spears cere intimitate după ce poliția sună acasă, spune că se simte „gazată și hărțuită”

Britney Spears a trimis un mesaj fanilor, adepților săi… și aproape tuturor celor care pretind că sunt îngrijorați de ea.

În caz că nu ați auzit, cântăreața a fost vizitată de poliție săptămâna aceasta, la doar câteva zile după ce Spears și-a dezactivat contul de Instagram.

O serie de oameni acolo erau îngrijorați de ceea ce înseamnă asta, determinându-i să sune efectiv poliția și să solicite un control de sănătate.

A doua zi după acest incident ciudat, Britney a postat o declarație pe Twitter.

„Îmi iubesc și îmi ador fanii, dar de data aceasta lucrurile au mers puțin prea departe și intimitatea mea a fost invadată”, a spus Spears joi.

Anterior, Britney a postat un videoclip pe Instagram cu dansul ei și a spus: „Mi-am schimbat numele în River Red”.

Cântăreața și-a eliminat apoi contul, o decizie care i-a determinat pe fanii îngrijorați să sune la Biroul Șerifului din Ventura County.

Potrivit lui Spears, „poliția nu a intrat niciodată în casa mea și când a venit la poarta mea și-a dat seama rapid că nu era nicio problemă și a plecat imediat”.

Poate că bărbații și femeile în cauză au avut cele mai bune intenții, dar totuși. Ce naiba, nu?!?

Britney își face un selfie în timp ce arată câteva specificații. (Fotografie prin Instagram)

„M-am simțit de parcă sunt hărțuită și hărțuită odată ce incidentul a ajuns la știri și am fost din nou portretizată într-o lumină slabă și nedreaptă de către mass-media”, a continuat Britney pe Twitter.

El a concluzionat:

„În această perioadă din viața mea, sper cu adevărat că publicul și fanii mei cărora îmi pasă atât de mult îmi vor putea respecta confidențialitatea în continuare. Toată dragostea, B.”

Spears, desigur, au trecut peste Mult în ultima vreme.

De peste 13 ani, Spears se află într-o tutelă involuntară condusă de tatăl ei, care a fost încetată la sfârșitul anului 2021, după o luptă juridică lungă, sinceră și emoționantă.

Într-un mesaj audio de 22 de minute postat pe YouTube în august 2022, Spears a oferit o privire aprofundată asupra versiunii ei a poveștii, făcând pretenții uriașe împotriva membrilor familiei sale.

„A fost pur abuz”, a spus ea despre tutelă. — Și nici măcar nu am împărțit nici jumătate din ea.

Vorbind despre tatăl ei, Spears a adăugat în trecut: „Îi plăcea să controleze tot ce făceam”.

Spears, însă, nu poate zdruncina controversa… în ciuda faptului că este eliberată de ghearele tatălui ei aparent îngrozitor.

Săptămâna trecută, de exemplu, superstarul a fost acuzat că s-a comportat atât de nebun la cină, încât soțul ei a ieșit cu furtuș din restaurantul la care luau masa.

În cele din urmă, însă, această afirmație pare să fi fost dezmințită.

Continuăm să-i urăm lui Britney Spears numai cele mai bune.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Moftul Amazon de Ziua Îndrăgostiților ne oferă ochi mari

1000 lbs. Clipul surorilor: Tammy se enervează în timpul terapiei cu zoom