in

BookTok nu se poate calma pentru următorul rol de film al lui Blake Lively

Blake Lively intră în lumea lui Colleen Hoover.

Actrița, în vârstă de 35 de ani, va juca în adaptarea cinematografică a celui mai bine vândut roman de dragoste Se termină cu noi ȘI! Știrea confirmă. El va acționa alături Ioana Fecioara‘S Justin Baldonicare regizează și filmul.

În ceea ce privește echipa din culise, atât actorii, cât și scriitorul vor avea un cuvânt de spus în calitate de producători executivi Se termină cu noi. Alți producători includ Alex Saks (Proiectul Florida) Și Christy Hall (Nu sunt de acord cu asta), care scrie scenariul, potrivit unui comunicat de presă de la Wayfarer Studios și Sony Pictures.

Se așteaptă ca Blake și Justin să interpreteze florara roșcată Lily Bloom și, respectiv, Dr. Ryle Kincaid, Colleen anunțând mai devreme în acea zi că se pregătește să dezvăluie castingurile pentru acele personaje. Actorul care interpretează primul Atlas amor al lui Lily nu a fost dezvăluit.

„Lily nu i-a fost întotdeauna ușor, dar asta nu a împiedicat-o niciodată să muncească din greu pentru viața pe care și-o dorește”, se arată în rezumatul cărții. „A parcurs un drum lung de la orășelul în care a crescut: a absolvit facultatea, s-a mutat la Boston și și-a început propria afacere. Și când simte o scânteie cu un neurochirurg minunat pe nume Ryle Kincaid, totul sună și în viața lui Lily. bine să fie adevărat.”Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Poliția din Memphis eliberează camera corporală a anvelopei arestată de Nichols în „Zilele următoare”

Kelly Clarkson Stalker a fost arestată după 12 încălcări ale ordinului de restricție