in

Amy Robach și TJ Holmes au fost concediați de la ABC News!

Toporul a căzut asupra lui Amy Robach și TJ Holmes.

Potrivit diverselor instituții (Page Six, TMZ), reporterii aflați în conflict încă nu și-au încheiat procesul oficial de mediere cu ABC… dar rezultatul este cunoscut în acest moment:

Sunt fără muncă.

Insideri conectați la rețea spun acum că directorii au tăiat legăturile cu ancorele, fiecare dintre ei va primi plăți în baza contractelor lor.

Această decizie vine la aproximativ șase săptămâni după ce Robach și Holmes au fost scoși din aer din cauza unei aparente aventuri care a devenit publică după ce fotografiile vedetelor făcând canotaj au devenit virale în decembrie.

Ambii jurnaliști sunt căsătoriți (deși Holmes tocmai a depus cererea de divorț și rapoartele au indicat că și căsătoria lui Robach cu actorul Andrew Shue s-a încheiat de luni de zile), provocând o problemă destul de mare pentru lentile producătorilor.

Cu toate acestea, atât Robach, cât și Holmes au angajat avocați imediat ce le-au fost emise suspendările, deoarece nu era clar dacă au încălcat termenii contractelor lor.

De aceea, TMZ raportează că sesiunea lungă de mediere de joi a fost „foarte controversată”.

TJ Holmes și Amy Robach se bucură cu siguranță de compania celuilalt. Puteți merge înainte și o luați cum doriți.

În ultimele zile, între timp, au apărut diverse rapoarte care l-au zugrăvit pe Holmes drept un prădător sexual, susținând că s-a culcat cu câțiva tineri angajați ai ABC.

„A fost un prădător care a profitat din plin de poziția sa și a fost nesăbuit”, a declarat o persoană pentru Daily Mail despre presupusul trecut al lui Holmes.

În timpul medierii, între timp, TMZ scrie că și directorii au încercat să păteze reputația lui Robach.

La un moment dat, un superior l-a acuzat pe Robach că ținea alcool în dressing, ceea ce ar fi o încălcare a politicii.

Altă dată, cineva l-a acuzat pe Robach că a participat la meciul din campionatul național de fotbal universitar din 2022 și că s-a întors la serviciu a doua zi beat.

O sursă a numit această acuzație „nebună”, în timp ce a etichetat pretenția pentru băutură „ridică” și totul o „vânătoare de vrăjitoare” menită să găsească toate căile posibile pentru a trage ancorele pentru o cauză bună.

Robach și/sau Holmes pot depune un proces de reziliere abuzivă.

Amy Robach și TJ Holmes sunt fotografiați aici pe platou. De asemenea, le place să fie în pat împreună, auzim.

Orice s-ar întâmpla cuplului pe plan profesional, totuși, ei continuă să facă un front unit în departamentul de dragoste.

Au fost chiar văzuți în ultimele săptămâni, purtându-se drăguț, primitor și cochet.

A spus un avocat pentru soția înstrăinată a lui Holmes, Marilee Fiebig, acum câteva săptămâni:

„În perioada sărbătorilor și în lumina vremurilor dificile, singura atenție a lui Marilee a rămas pe interesul general al fiicei sale de 9 ani.

„În acest scop, eu și avocatul lui TJ am lucrat împreună pentru a duce divorțul lor în mod privat, rapid și cât mai amiabil posibil”.

NEW YORK, NEW YORK – 17 MAI: TJ Holmes participă la 2022 ABC Disney Upfront la Basketball City – Pier 36 – South Street pe 17 mai 2022 în New York City. (Fotografia de Dia Dipasupil/Getty Images,)

Declarația a continuat cu o lovitură la gazda dezamăgită:

„Cu toate acestea, continuăm să fim dezamăgiți de lipsa de discreție, respect și sensibilitate a lui TJ față de Marilee și fiica ei de partid.

„Marilee a fost mișcată de revărsarea de sprijin și așteaptă cu nerăbdare un nou început în acest nou an”.

A

A

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Michael Imperioli de la White Lotus face un tur al casei sale din New York

Fanii s-au îngrijorat că tânărul infractor pare „bătut” în instanță