in

Am găsit duplicatul perfect al platformei UGG Ultra-Mini de la Amazon

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

A spus cineva UGG duuuupe?

daca tu încă nu pot pune mâna pe o pereche de cizme cu platformă UGG foarte râvnite, cu siguranță nu ești singur. Între prețurile de revânzare crescute și listele de așteptare nesfârșite, există o modalitate ușoară de a intra în tendință: acești cizme cu platformă CUSHIONAIRE de 80 USD de pe Amazon, care sunt similare cu cizmele cu mini platformă de la UGG. Aspectul este disponibil în patru culori diferite, inclusiv castaniu, verde, taupe și negru, și variază de la mărimea 6 la 11. În timp ce aceste cizme au o căptușeală din blană artificială, spre deosebire de UGG-urile originale, sunt încă super robuste, purtabile și stilate. .

„Acestea sunt un duplicat perfect pentru Ugg Platform Ultra Minis”, spune un recenzent Amazon. „Calitatea este uimitoare. Interiorul este atât de moale. Exact ceea ce mi-am dorit la jumătate de preț. Singura diferență este că nu plătești pentru marcă.”

Un alt recenzent sugerează: „Obsedat! Jumătate din prețul versiunii de marcă și arată și se simt identice! Am ajuns să trebuiască să măresc o dimensiune întreagă, dar odată ce am primit dimensiunea potrivită, nu am mai putut să le iau. oprit! Perfect pentru aceste luni confortabile de iarnă!!”

Derulați în jos pentru a cumpăra ghetele cu platformă cu spumă cu memorie CUSHIONAIRE înainte ca toate mărimile și culorile să se epuizeze!

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce face Yara Zaya la serviciu? Este într-adevăr o „căutător de aur”, așa cum acuză criticii?

Aceste vedete nu s-au întors pentru renașterile lor TV – află de ce