in

Aceste vedete nu s-au întors pentru renașterile lor TV – află de ce

Cel mai cunoscut pentru că l-a creat pe Sam Puckett în seria Nickelodeon și a reluat ulterior rolul Sam și Cat cu Ariana GrandeJennette McCurdy a explicat pe podcastul său Empty Inside că nu numai că a renunțat la actorie, dar succesul ei la Hollywood nu o umple de mândrie.

„Am renunțat acum câțiva ani pentru că inițial nu am vrut”, a împărtășit ea într-un episod din martie 2021, explicând că mama ei a încurajat-o să înceapă să joace de la o vârstă fragedă și că concertele ei s-au încheiat. pentru a-și întreține financiar familia. Dar ea a decis să facă o schimbare în carieră după ce mama ei a murit în 2013 în urma unei lupte cu cancerul.

„Experiența mea cu actoria este că îmi este atât de rușine de rolurile pe care le-am jucat în trecut”, a continuat McCurdy. „Îmi deranjează cariera în atât de multe feluri. Mă simt atât de nemulțumit de rolurile pe care le-am jucat și am simțit că este cel mai zgomotos, mai ciudat. Am făcut spectacolele în care aveam de la 13 la 21 de ani și de la 15, eram deja stânjenit. Prietenii mei la 15 nu îmi spun „Oh, cool, ești la această emisiune Nickelodeon”. A fost jenant.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Am găsit duplicatul perfect al platformei UGG Ultra-Mini de la Amazon

Keke Palmer dezvăluie sexul copilului ei nenăscut