in

15 idei creative de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru relația ta pe termen lung

Mărcile prezentate în acest articol sunt parteneri cu NBCUniversal Checkout. ȘI! face un comision la achiziția dvs. Prețurile sunt exacte la momentul publicării. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!.

Când ești într-o relație de lungă durată, este ușor ca cadourile să devină puțin învechite. S-ar putea să vă aflați în punctul în care locuiți împreună, v-ați construit o viață împreună și sunteți puțin fără idei pentru toată „vacanța la întâlniri”. La urma urmei, chiar ai nevoie de o scuză pentru a sărbători ceva care este doar o parte obișnuită din viața ta?

Oh da. Pentru că este adorabil, în primul rând, și în al doilea rând, când lucrurile sunt atât de banale, este mult mai probabil să le luăm de la sine înțeles. Decizia de a sărbători Ziua Îndrăgostiților stilul lovey-dovey este un mod dulce (doar joc de cuvinte) de a-ți onora relația. Chiar dacă relația în sine este un fapt.

A alege să o faci anul acesta este un lucru. Dar partea cadou? Ei bine, asta e provocarea. Odată ce știi tot ce are partenerul tău sau tot ce împărtășești ca unitate, cum ai idei noi creative?

Trebuie să nu! Am făcut treaba pentru tine. Indiferent de cât timp sunteți împreună sau cât de mari sau mici plănuiți să sărbătoriți, iată alegerile mele pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților pentru cuplurile aflate în relații de lungă durată.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Harry Styles își rupe pantalonii în timp ce cântă în fața celebrității sale

TJ Holmes și Amy Robach la ABC, sursa numește ieșirea „vânătoare de vrăjitoare”