in

Urmărește lupta șocantă a lui Josh Flagg cu fostul soț în trailerul MDLLA

Relațiile, vechi și noi, pot fi complicate.

Acesta este cu siguranță cazul cu Listare de milioane de dolari în Los AngelesJosh Flaggca trailerul sezonului 14 din seria Bravo, lansat pe 26 ianuarie, provoacă tensiune atât cu fostul soț al agentului imobiliar. Bobby Boyd și noul ei iubit Andrea Beyer.

Și imobiliarele îi aduc pe Josh și fostul său împreună în avanpremieră, așa cum spune Josh Tutor Tracy la o casă deschisă pe care el și „viitorul său fost soț” au enumerat-o împreună. Fostul cuplu a renunțat la asta după cinci ani de căsătorie în martie 2022.

Tensiunile sunt mari între cei doi la casa deschisă, deoarece Josh îl numește pe Bobby „al naibii de nebun”, la care Bobby răspunde: „Ai prea mult succes pentru a fi atât de meschin”.

De parcă relația tensionată a lui Josh cu Bobby nu a fost suficient de stresantă, Andrew îl va duce într-o excursie la Las Vegas pentru a-și întâlni colegii de muncă, inclusiv Josh Altmann si sotia lui Erica Altmann– în timp ce controla proprietatea pentru noua dezvoltare a agenției „The Hollywood Hills of Las Vegas”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Chrisean Rock își cumpără o rochie de mireasă și spune că se căsătorește mâine

Bristol Palin: De aceea am avut NOU interventii chirurgicale de micsorare a sanilor