in

The Recruit îl înrola pe Noah Centineo pentru al doilea sezon pe Netflix

RecrutulSoarta lui nu mai este întocmit.

Noah CentineoAvocatul CIA devenit agent special se poate relaxa oficial, deoarece Netflix a anunțat pe 26 ianuarie că serialul de spionaj va reveni oficial pentru un al doilea sezon.

„Știu că vorbesc pentru întreaga distribuție și echipă executivă a eOne și Netflix când spun că suntem încântați să revenim la Recrutul pentru un al doilea sezon”, a spus actorul într-un comunicat. „Abia aștept să văd ce Alexi Hawley ne rezervă pentru noi toți.”

Și în timp ce fanii vor trebui să aștepte până în 2024 pentru a vedea cum personajul titular al lui Noah, Owen Hendricks, iese din necazul cu care i-a lăsat finalul sezonului 1, echipa din urmă Recrutul anticipează și mai multă acțiune în timpul celei de-a doua ieșiri.

„Sunt încântat să mă arunc înapoi în lumea distractivă, distractivă și plină de acțiune a Recrutul„, creatorul Alexi a făcut ecou sentimentele vedetei sale într-o declarație către Tudum. plină de satisfacție și abia aștept să transform totul până la „11” în sezonul doi.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Manechin care poartă tricoul Vini Jr. spânzurat de pod, polițiștii investighează

Jen Shah: Voi spune adevărul din spatele fraudei mele prin cablu! Alăturați-vă listei mele de corespondență complet legitime!