in

susține că a eșuat la o audiție pentru „Drumline” a lui Nick Cannon

TU a avut o carieră de succes atât în ​​film, cât și în muzică, dar cariera sa de actor a avut un început dificil după ce a declarat că a eșuat la o audiție pentru Nicholas Cannonare rolul principal în Tobă.

Luni, rapper-ul a povestit podcast-ului „Club Shay Shay” al lui Shannon Sharpe, unde T.I. a recunoscut că a eșuat la audiție din cauza incapacității sale de a cânta la tobe.

Tip recunoaște că a pierdut rolul „Drumline” în fața lui Nick Cannon pentru că nu putea cânta la tobe

El a continuat spunând că, în ciuda faptului că a jucat în filme ca atl (Debut în actorie T.I.) e gangster american, Tobă ar fi putut foarte bine să fie în filmografia lui, dacă ar fi știut să cânte la tobe.

Tip a spus că lucra la primul său album când managerul lui i-a spus să facă o audiție pentru un film și că trebuie să „învețe cum să cânte la tobe”.

„Lucream la primul meu album, el îmi vorbea despre primul său film și, știi, mereu îmi spuneam: „Yo bruh, introduce it in”. Și a spus: „Bine, da omule! Spune mai puțin. Și m-a trimis să citesc și eu am citit și mi-au spus: „Băi, trebuie să înveți să cânți la tobe”. Și am spus: „Aș putea să cânt așa cum aș putea cânta la tobe”. Mi-au spus: „Nu, trebuie să înveți cum”. Am spus: „Mannn, nu vreau să fac asta”.

Rapperul a spus că, chiar dacă a obținut rolul, „nu a vrut să se angajeze la momentul respectiv”, deoarece cariera sa muzicală a început să descopere.

„Doar că nu am vrut să mă angajez la momentul respectiv. Nu a fost. Dar am citit și nu am înțeles, iar acel film a devenit Tobă. Da, citeam pentru rolul lui Nick Cannon. Dar uite, asta mi-a deschis ușa atl! După ce nu am primit rolul pt Tobă, m-am întors la Dallas și am spus: „Băi, data viitoare doar dă-mi rolul”. Nu am de gând să citesc sau altceva! Dă-mi doar rolul. Și a spus „Grozabil” și i-a dat rolul lui Rashad atl.”

Tip și Nick glumesc adesea despre situație, T.I. declarând că este bucuros că nu a primit rolul

Tip a continuat spunând că el și Nick glumesc adesea despre poveste și a adăugat că în cele din urmă este mulțumit de felul în care a ieșit totul.

Dar el a spus că el și Nick vorbesc în glumă despre asta din când în când și că rămâne fericit, în ciuda faptului că nu a primit rolul la sfârșit.

Kimora Lee Simmons, Nick Cannon, Misa Hilton Brym și TI (Foto de Johnny Nunez/WireImage)

„De multe ori, Nick Cannon și cu mine, pur și simplu mergem înainte și înapoi și ne întâlnim”, a spus Tip. „Sunt ca, „Da, frate, mi-ai luat rolul”. Și el spune: „Da, dar te-aș fi schimbat pentru rolul tău”. Am spus: „Nu ai fi putut să-mi faci rolul!” Și doar avem genul ăsta de relație. Deci sunt fericit! Știi, toate lucrurile se întâmplă cu un motiv. Ceea ce are Dumnezeu pentru tine, nimeni nu ți-l poate lua.”

„Drumline” a continuat să fie un succes de box office, deoarece a început cariera de actorie a lui Nick Cannon.

2002 Tobă în cele din urmă avea să devină un mare succes de box office în rândul cinefililor, câștigând peste 56 de milioane de dolari în Statele Unite și peste un milion în străinătate.

În timp ce Nick Cannon a apărut deja în alte două filme, inclusiv Bărbați în negru IITobă a fost prima ei descoperire într-un rol principal.

Vestea despre această dezvăluire vine la doar câteva zile după ce președintele judecătorului T.I. și soția sa, Tameka „Tiny” Harris, împotriva unui producător de jucării, a declarat anularea procesului.

Rapperul TI participă la caravana de vacanță Harris Community Works 2021 la DTLR Camp Creek pe 12 decembrie 2021 în East Point, Georgia. (Fotografia de Paras Griffin/Getty Images)

Camera din umbră a raportat că jurații au fost pătați de erezie prejudiciabilă după ce au auzit o femeie depunând mărturie că „nu a vrut să sprijine o companie care fură de la afro-americani și ideile lor”.

Procesul, intentat MGA Entertainment, susține că compania de jucării a furat asemănarea fiicei lor pentru linia lor de jucării LOL Surprise Dollz, pe care femeia în cauză a numit-o apropriere culturală.

Zonnique Pullins, fiica vitregă a lui T.I., a fost anterior membră a grupului de rap de fete OMG Girlz, a cărui asemănare seamănă izbitor cu păpușile menționate mai sus, după cum a raportat anterior The Shade Room.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jen Shah: Voi spune adevărul din spatele fraudei mele prin cablu! Alăturați-vă listei mele de corespondență complet legitime!

Chrisean Rock își cumpără o rochie de mireasă și spune că se căsătorește mâine