in

Scott Disick împărtășește un mesaj criptic despre „prostia” și „oamenii falși”

Doar numiți-l pe Lord Disick regele mesajelor criptice.

Scott Dick și-a ridicat câteva sprâncene pe 25 ianuarie când a postat o poveste pe Instagram pentru cei 28 de milioane de urmăritori. În loc să-și promoveze una dintre afacerile ei sau să-și împărtășească cea mai recentă destinație de vacanță, vedeta de realitate a împărtășit un citat misterios.

„Uneori cei care nu socializează prea mult nu sunt de fapt antisociali”, se arată în mesaj. „Pur și simplu nu tolerează drama și prostia și oamenii falși”.

Citatul a fost atribuit lui Shia LaBeoufîmpreună cu o fotografie a actorului, deși nu este confirmat dacă a spus vreodată asta.

Scott a adăugat în partea de sus: — Ăsta nu este adevărul.

Deși nu este clar la cine se poate referi Scott, unii fani au luat notă de primul Ține pasul cu Kardashians starul a păstrat un profil scăzut în 2023.

Dar înainte de a suna într-un nou an, Scott s-a reunit cu fostul Kourtney Kardashian pentru a-l sărbători pe fiul cel mare Mason Dicksărbătorește cea de-a 13-a aniversare cu o petrecere bar mitzvah pe 17 decembrie. Fostul cuplu, care sunt și copărinți Penelope Dick10 și Domnește DisickÎn vârstă de 8 ani, a fost fotografiat sosind separat pentru evenimentul de familie.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hulk Hogan tweetează și anulează apelul pentru hârtie igienică

Mike Sorrentino și Lauren Pesce întâmpină copilul #2, dezvăluie un nume incredibil de italian!