in

Rich Dollaz vorbește după arestarea fiicei

Rich Dollaz rupe tăcerea și vorbește despre recenta arestare a fiicei sale Ashley Trowers. Într-o exclusivitate TSR, Rich abordează presupusa violență domestică care a avut loc în relația anterioară a lui Ashley cu tatăl copilului ei, Demiah Tatum, înainte ca acesta să-l împuște pe 24 ianuarie.

Vedeta din „Love and Hip Hop” a dezvăluit că Ashley s-a mutat de atunci din reședința ei cu Demiah și copilul lor și a primit un ordin de restricție împotriva lui de ceva timp. Rich spune că nu știu cum a aflat Demiah că Ashley a lucrat la Kroger.

„Sunt la fel de nedumerit ca oricine”, a detaliat el. Vedeta de realitate și directorul muzical clarifică faptul că fiica lui locuiește în Memphis și el locuiește în Dallas și a dezvăluit că a aflat despre arestare atunci când a fost contactat de mama lui Ashley, Miracle Hall. „Nu sunt cu Ashley în fiecare zi”, a explicat ea. Rich a răspuns la comentariile negative despre Ashley care lucrează la Kroger și a spus că este lăudabil că vrea să lucreze și „să nu-l sune pe tata despre orice”.

Ea a explicat: „Fiica mea este o tânără de 20 de ani cu un nou-născut care a locuit cu bărbatul ei și ea este adultă. Am aflat că Ashley lucra la Kroger în același timp cu toți ceilalți. Ea a mai spus că fiica ei este un rapper aspirant și a folosit jobul cu fracțiune de normă pentru a-și finanța cariera. „Nu cred că este ceva în neregulă cu fiica mea să vrea să o facă singură”.

În timp ce vorbea despre Ashley, ea a spus că proaspăta mamă este zguduită, dar se află într-un loc bun acum că nu mai este în închisoare. Ea și-a sfătuit fiica „să facă ceea ce trebuia să facă pentru sănătatea mentală și siguranța ei”. „Nu accept împușcătura, nu accept violența, nu accept nimic din toate astea”, a spus el ferm. „Dar la sfârșitul zilei, nici eu nu voi fi niciodată în regulă ca un bărbat să-și pună mâinile pe copilul meu”.

„A fi implicat într-o situație în care un bărbat își pune mâinile pe tine nu este niciodată în regulă”, a spus ea. L-am întrebat pe Rich cât timp a fost implicat Ashley în relația cu Demiah, deoarece presupusa violență domestică a avut loc înainte de depunerea ordinului de restricție, dar nu știe. „Ashley este o femeie adultă. Nu este o fată de 17 ani care locuiește sub acoperișul meu. Nu are 18 ani. Nu mai e la facultate. A absolvit, a terminat cu toate astea, e singură”, a explicat Rich.

Vorbind despre violența domestică, ea a spus că multe femei nu spun oamenilor ce se întâmplă dacă există șansa ca femeia să se întoarcă la bărbat. Referindu-se la Ashley, ea a spus: „Uneori nu-i spui tatălui tău astfel de lucruri”. Ea a adăugat, de asemenea, că a simțit că Ashley nu i-a spus pentru că încerca să o protejeze pe Demiah.

Înainte de a încheia conversația, Rich a abordat, de asemenea, comentariile despre Ashley pe urmele mamei sale, Miracle. Dacă vă amintiți, în 2018 Miracle a fost arestată pentru că și-a împușcat soțul. El a pretins autoapărare și cazul de agresiune agravată a fost în cele din urmă abandonat.

„A fost o situație de violență domestică cu Miracle, la fel ca și cu Ashley. Două femei s-au apărat și eu voi urmări mereu. La fel ca atunci când Miracle și-a împușcat soțul, am fost alături de ea și vreau să fiu alături de fiica mea.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Amy Robach și TJ Holmes: Vor fi concediați? desparti de? Sau ce?!?

Eagles’ Miles Sanders Rocks Damar Hamlin Tribute Cleats, Bills DB Aproba