in

Randy Gonzalez din duoul tată-fiu Enkyboys a murit la vârsta de 35 de ani

Randy Gonzalez și fiul ei tânăr, Brice, a devenit faimă pe internet cu scenete hilare și reconstituiri pe TikTok. Dar al doilea extensia tmzduo-ul cunoscut ca Enkyboys a suferit o pierdere semnificativă miercuri (25 ianuarie). Randy a murit de cancer de colon la vârsta de 35 de ani, per „o sursă apropiată familiei”.

De când a apărut prima știre, fratele lui Randy a confirmat că fratele a confirmat vestea pe Instagram. El a scris, „Frate, odihnește-te în pace, te iubesc mereu și în veci”.

Gonzalez și-a dezvăluit diagnosticul fanilor în aprilie 2022. La acea vreme, el a spus că a primit rezultatele cu aproximativ șase luni mai devreme. Medicii i-au dat 2-3 ani de trăit, dar se aștepta ca chimioterapia să-i prelungească viața la cinci ani.

Potrivit sursei din familie, Randy a murit în îngrijirea unui hospice. El a creat anterior un GoFundMe pentru a ajuta la plata tratamentului după ce Universitatea din Texas a murit pentru a accesa centrul său de cancer, deoarece nu i-au încheiat asigurarea.

Tatăl familiei Enkyboy a sperat să „învingă” cancerul în acest an

În ciuda diagnosticului său, Enkyboys au continuat să producă conținut în timp ce răspândeau conștientizarea despre cancerul de colon. Dar, pe măsură ce lunile au trecut, conținutul a încetinit, lăsând fanii îngrijorați pentru Gonzalez. Ca răspuns, el a informat fanii despre starea lui în noiembrie.

randi a spus:

„Da, sunt bine, nu am postat pentru că în ultimele două luni a fost oribil pentru mine. Tocmai am început să-mi mișc din nou mâinile și picioarele. Racul e nasol, îți suge viața, te face să simți că nu ai pentru ce să trăiești.

Cu toate acestea, Randy părea încrezător în diagnosticul său, chiar încurajând pe oricine cu cancer să „lupte”.

El a spus:

„Trebuie să fii puternic pentru a lupta împotriva cancerului și a-l învinge. Vreau să fiu martor la asta într-un an în care voi fi încă în viață și voi învinge. Dar, în general, eu, familia mea, soția mea, copiii mei, suntem cu toții bine. Suntem fericiți în California, ne vom întoarce curând în Texas. Au fost buni.”
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Britney Spears hărțuită de „fani” care au trimis poliția la ea acasă

Manechin care poartă tricoul Vini Jr. spânzurat de pod, polițiștii investighează