in

Meghan Markle: Palatul Buckingham încearcă să o facă să arate ca o mincinoasă, confirmă jurnalistul

Meghan Markle a fost foarte mult în știri în ultima vreme, dar pentru o dată nu este ținta principală a presei tabloide britanice.

În schimb, această onoare dubioasă îi aparține Prințului Harry, ale cărui memorii controversate, Înlocuirel-a făcut Punch Bag al lunii.

Desigur, ura pentru Ducele și Ducesa de Sussex precede debutul literar al lui Harry cu câțiva ani.

De fapt, este a doua oară în tot atâtea luni când presa îi atacă pe acești doi pentru crima de a-și spune povestea lumii.

Meghan Markle a făcut câteva comentarii foarte sincere despre viața din Marea Britanie în noul ei serial Netflix. (Fotografie prin Netflix)

În zilele noastre, pare destul de modest prin comparație, dar în decembrie, serialul de documentare Harry și Meghan Netflix a făcut titluri fără oprire.

Acum, directorul de proiect Liz Garbus vorbește despre diferitele moduri în care familia regală a încercat să-și împiedice progresul și să submineze credibilitatea familiei Sussex.

Oamenii din interior spun că Harry și Meghan s-au simțit snobit după ce au văzut prima fotografie oficială a Regelui Carol. Apoi, cuplul și-a postat propriul portret. (Fotografie prin Instagram)

„De exemplu, Palatul Buckingham a spus că nu am cerut comentarii [on the docuseries] când am făcut-o”, a spus Garbus Vanity Fair săptămâna aceasta.

„Au făcut-o pentru a ne discredita… și, discreditându-ne, pot discredita conținutul emisiunii”.

Garbus spune că, la fel ca mulți care îi cunoșteau pe Harry și Meghan doar de departe, odată ce a cunoscut cuplul, s-a alarmat de măsura în care familia regală se amesteca în viața lor de zi cu zi.

Harry și Meghan participă la o slujbă de pomenire a reginei. (Fotografie prin Getty Images)

„Am avut unele dintre acele momente care au fost cam ca Alice prin oglindă”, își amintește directorul.

În ciuda acestei interferențe, Garbus a respectat regulile și a încercat să contacteze familia regală, cerându-le cooperarea la proiect.

Când nu au reușit să-i răspundă apelurile, ea nu a rămas fără altă opțiune decât să continue cu documentul și să recunoască tăcerea lor în primele minute.

LONDRA, ANGLIA – 3 IUNIE: Prințul Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa de Sussex pleacă după o slujbă de mulțumire pentru domnia Reginei Elisabeta a II-a la Catedrala St Paul din Londra. (Fotografia de Matt Dunham – WPA Pool/Getty Images)

Și așa, o carte de titlu din primul episod spune: „Membrii Familiei Regale au refuzat să comenteze conținutul din serial”.

De sine Înlocuire este proiectul lui Harry, atunci poate Meghan a fost forța motrice din spatele serialului Netflix.

Poate de aceea folosește un ton atât de tăcut și conciliant: este opera unei femei care încearcă să repare barierele.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în Statele Unite după înmormântarea Reginei. Dar s-ar putea să se întoarcă în Marea Britanie foarte curând. (Fotografie de KIRSTY O’CONNOR/POOL/AFP prin Getty Images)

Desigur, așa cum ultimele săptămâni au arătat foarte clar, familia regală pare să nu aibă niciun interes să se împrietenească cu Sussex.

Într-un recent 60 de minute interviu, Harry a confirmat că nu are o relație cu tatăl și fratele său.

Și, din păcate, se pare că acest lucru va continua să fie cazul de ceva timp.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Shemar Moore împărtășește prima fotografie a bebelușului cu logodnica Jesiree Dizon

Chris Brown prezintă o colecție masivă de îmbrăcăminte în mijlocul taxelor de 4 milioane de dolari