in

Matthew Knowles apără reacțiile de la concertul Beyoncé din Dubai

Mathew Knowles vorbește în apărarea fiicei superstarului Beyoncé. Knowles a vorbit în exclusivitate cu TMZ și chiar a dezvăluit un posibil următor pas în planurile fiicei sale.

Mathew Knowles a spus concertul fiicei sale United People Of Many Cultures

Este sigur să spunem că Knowles este mândră de prima reprezentație a fiicei ei în aproape cinci ani. Cu toate acestea, nu toată lumea a fost mulțumită. Și mulți au criticat RENAŞTERE cântăreață pentru că a cântat într-o țară cu „legi anti-același sex”, după cum a raportat VIBE.

Un tweet, care explică dezamăgirea unui fan față de alegerea cântăreței, a devenit chiar viral.

În ciuda reacțiilor negative, Knowles crede că fiica ei „are o putere incredibilă de a aduce oameni împreună… din toate categoriile sociale”, după cum a raportat TMZ. În plus, Knowles a explicat că fiica ei a reușit să unească o „mulțime cu adevărat diversă” cu „performanța ei incredibilă”. Și până la urmă, a adus „oamenii mai aproape”.

Directorul muzical în vârstă de 71 de ani a adăugat că cei care nu au fost prezenți la concert nu vor putea înțelege impactul acestuia. El a spus că fiica lui „a dat respect” țării și a primit-o și ea.

În cele din urmă, Knowles crede că fiica ei a creat un „moment uimitor”. Și nu ar face niciodată nimic care să rănească în mod intenționat un grup de oameni.

Este posibil ca Knowles să fi dezvăluit și următorul pas posibil al lui Beyoncé

Potrivit publicației, Knowles a recunoscut și fanii care au fost dezamăgiți că nu au auzit mai multe discuri RENAŞTERE. Și ea a dezvăluit că Beyoncé „planifică un turneu”. Iar mama a trei copii „va anunța când va fi gata”.

După cum a raportat anterior The Shade Room, Beyoncé a uimit mulțimea cu reprezentația sa recentă la marea deschidere a Atlantis The Royal din Dubai. Spectacolul a fost primul Queen Bey în câțiva ani. Și i s-a alăturat și fiica ei Blue Ivy pe scenă. În plus, cântăreața a fost plătită cu 24 de milioane de dolari pentru interpretarea ei.

Colegii de cameră, sunteți bucuroși că Beyonce s-a întors? Și ești entuziasmat de un turneu cu drepturi depline?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aceste șervețe pentru prosoape cu peste 7.900 de recenzii de 5 stele îmi usucă rapid părul

Fostul aliat al lui Juice WRLD Lotti Cops pledează vinovat pentru caz de furt/drog