in

Kylie Jenner reacționează la zgomotul jucăuș despre numele lui Baby Aire

Kylie JennerSimțul umorului este ca o gură de aer proaspăt.

La scurt timp după aceea, Kylie a dezvăluit că ea și Travis Scott și-au redenumit copilul Aercel Kardashians Vedeta a reacționat la un clip online, tachinând cum se descurcă cei doi, care au și o fiică Stormi4 — a ales ipotetic noul nume al fiului său.

Într-un videoclip din 22 ianuarie, TikToker @simo_ziqubu (prefăcându-se că este atât Travis, cât și Kylie în acest scenariu) a folosit tema de deschidere a Nickelodeon Avatar: The Last Airbender a lista toata lumea elementele ca posibilități, ceea ce, desigur, însemna denumirea de Apă, Pământ și Foc – s-a întâlnit cu o ușoară dezaprobare din partea lui Travis – până când s-au hotărât pe ceea ce părea să se potrivească: Aer.

Cât despre reacția lui Kylie? Ea a terminat secțiunea de comentarii cu două emoji-uri plângând.

Actualizarea cu privire la porecla bebelușului lor vine la aproape 10 luni după ce ea a anunțat decizia lor de a-și schimba numele inițial. Lup. La puțin peste o lună după ce l-a primit, Kylie a notat public schimbarea numelui.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fostul aliat al lui Juice WRLD Lotti Cops pledează vinovat pentru caz de furt/drog

Un tehnician de vârstă mijlocie spune că plătește 2 milioane de dolari pe an pentru a întreține corpul unui tânăr de 18 ani.