in

Krista Vernoff se va retrage din rolul showrunner-ului Grey’s Anatomy; Sfârșitul e aproape?

În primul rând, Grey’s Anatomy și-a pierdut avantajul.

Acum și-a pierdut avantajulum.

Miercuri după-amiază, Krista Vernoff a anunțat că își va renunța din funcția de producător executiv și showrunner al filmului Grey’s Anatomy, începând cu această primăvară, când se încheie sezonul 19.

El deține acest rol din 2017.

„A fost privilegiul vieții să fiu atașat la regia Grey’s Anatomy în ultimii șase ani și Station 19 în ultimii patru”, a spus Vernoff într-o declarație pentru Deadline.

„Pasiunea fandomurilor dedicate și impactul pe care aceste emisiuni îl au asupra inimii și minții nu pot fi exagerate.

„Cantitatea de talent din aceste două distribuții extraordinare și din acești doi scriitori geniali este peste măsură – și aceste echipe își lucrează magia săptămână de săptămână.”

Vernoff a concluzionat, referindu-se la binecunoscutul creator al emisiunii:

„Voi fi mereu recunoscător Shonda Rhimes pentru încrederea ei și Disney și ABC pentru sprijinul acordat. Ultima dată când am părăsit Grey’s Anatomy, am fost plecat timp de șapte sezoane și spectacolul încă mai rula când Shonda m-a sunat să o regizăm.

„Deci nu îmi iau rămas bun pentru că ar fi prea dulce și amar. Spun „Ne vedem în șapte sezoane”.

Vernoff a început ca scriitor la Grey’s Anatomy în primele șapte sezoane, înainte de a pleca și a reveni în sezonul 14 ca showrunner.

El a servit în această calitate la Station 19 – un spin-off Grey’s Anatomy – din cel de-al treilea sezon al dramei.

GREY’S ANATOMY – „Some Kind of Tomorrow” – Meredith cere sfatul Ameliei. Între timp, Richard este revigorat în timp ce duce predarea la un nou nivel la spital, iar Winston tratează un pacient cu insuficiență renală într-un nou episod din „Grey’s Anatomy”, JOI, OCT. 7 (de la 9:00 la 22:00 EDT), pe ABC. (ABC) ELLEN POMPEO

Vestea despre ieșirea iminentă a lui Vernoff vine la doar câteva luni după ce Ellen Pompeo a confirmat-o și ea ea Meredith Gray avea să plece ca protagonistă.

ABC nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul emisiunii… și încă primește evaluări puternice în intervalul său de joi seara… dar este greu să nu ne întrebăm dacă drama medicală se va încheia în sfârșit în mai, în urma ambelor femei care vor ei vor pleca.

Meredith în sezonul 18
Ellen Pompeo apare aici ca Meredith Gray în premiera sezonului 18 al lui Grey’s Anatomy.

„Krista Vernoff și-a turnat inima și sufletul în Grey’s Anatomy și Station 19, iar vocea ei a jucat un rol esențial în succesul acestor seriale îndrăgite”, a declarat Craig Erwich, președinte, ABC Entertainment, Hulu și Disney Branded Television Streaming Originals.

„Este nevoie de un lider formidabil pentru a regiza două spectacole simultan, iar Krista a făcut-o fără efort.

„Forța ei creatoare a lăsat o amprentă de neșters și datorită ei, telespectatorii noștri vor continua să fie implicați cu aceste personaje dinamice și iubite pentru mulți ani de acum înainte”.

Rhimes, la rândul ei, a intervenit asupra dezvoltării astfel:

„Creativitatea, viziunea și conducerea dedicată a lui Krista au permis lui „Grey’s Anatomy” și „Station 19” să continue să prospere.

„Îi sunt incredibil de recunoscător pentru toată munca depusă. El va rămâne întotdeauna o parte a familiei Shondaland”.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Heather Gay de la RHOSLC și-a curățat în sfârșit ochiul negru

Meta anunță încheierea suspendărilor de pe Instagram și Facebook ale lui Donald Trump