in

Keke Palmer, însărcinată, dezvăluie sexul primului copil al ei și al lui Darius Jackson

Bebelus, Keke Palmer va fi o #BoyMom.

În timpul unei discuții de noapte cu Jimmy Fallon pe 25 ianuarie, cel aşteptare Nu vedeta a dezvăluit se pare că ea și iubitul Darius Jackson în curând vor primi împreună un copil.

„Copilul meu va fi un Pești sau un Berbec”, a spus Keke al Spectacol în seara asta oaspete al semnului astrologic al mănunchiului său de bucurie. „Piesele sunt cunoscute că sunt foarte adânci. Sunt creaturi emoționale. Așa că vreau doar să mă asigur că nu sunt prea direct pentru copilul meu”.

După ce a dezvăluit cu viclenie sexul bebelușului ei, Keke a explicat în mod hilar că uneori poate fi foarte „spune așa cum este”. Cu toate acestea, cu Piese în așteptare la orizont, tânăra de 29 de ani a spus că trebuie să „vadă prin apă” pentru a „o menține rece”.

Actualizarea lui Keke vine la aproape două luni după ce și-a anunțat sarcina în timp ce găzduiește Sâmbătă seara în direct. „Există câteva zvonuri, oamenii au apărut în comentariile mele spunând: „Keke are un copil, Keke este însărcinată” și vreau să clarific lucrurile – așa sunt!” a spus ea în timpul monologului ei de deschidere pe 3 decembrie, înainte de a-și descheia haina pentru a-și arăta bubișura goală. „Trebuie să spun, totuși, este rău când oamenii de pe internet răspândesc zvonuri despre tine, dar este și mai rău când au dreptate.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dennis Schroder a fost oprit de poliție la Hollywood după victoria Lakers

Heather Gay mărturisește: De fapt, nu știu cum mi-am făcut ochiul negru!