in

Kate Walsh tachinează viitorul filmului „The Incredible” Grey’s Anatomy

După două decenii și chiar și după spin-off-ul său, Kate Walsh încă mi se pare „uimitor” să faci parte din Anatomia lui Grey familie.

Actrița a reflectat recent despre reluarea rolului ei favorit de fani ca Dr. Addison Montgomery Shonda Rhimesdramă medicală de lungă durată pe fondul unor mari schimbări atât în ​​fața cât și în spatele camerei.

„Este uimitor să mă întorci”, a spus Kate Spectacolul Kelly Clarkson 25 ianuarie. „Actorii mai tineri, care sunt noul grup de stagiari, au crescut uitându-se la spectacol și voi spuneți „Oh, salut”. Este distractiv să fii omul de stat în vârstă al serialului. Sunt atât de frumoși. Toți sunt actori uimitoare.”

The Emilia la Paris vedeta s-a întors la Gray Sloan Memorial Hospital într-o capacitate recurentă în ultimele două sezoane de la prima sa introducere în lui Grey univers în timpul finalului primului sezon din 2005. După ce a plecat în al treilea sezon pentru spin-off-ul său Practica privata— care a rulat timp de șase sezoane între 2007 și 2013 — Kate și-a reluat în cele din urmă personajul în sezonul 18.

Și, după cum a remarcat, succesul continuu al show-ului depinde de echipa din culise, inclusiv de showrunnerul care va trece în curând. Krista Vernoff.

„Scriitorii—Krista Vernoff, Meg Marini, Jamie Denbotoate – Krista este mâna dreaptă a Shondai”, a explicat Kate. Deci, ea a fost acolo și ei au fost acolo de la început, mulți dintre acești scriitori, sunt pur și simplu incredibili.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Fostul linebacker de la Detroit Lions Jessie Lemonier a murit la vârsta de 25 de ani

Usman o laudă pe Kimberly: regină în Africa și America!!