in

Josh Duggar suferă un eșec legal major: Apelul său este mort în apă?

De luni de zile, am raportat despre eforturile lui Josh Duggar de a face apel la condamnarea sa pentru acuzațiile de pornografie infantilă.

Au fost momente înspăimântătoare în care părea că Josh și echipa sa juridică ar putea reuși să creeze îndoieli suficient de rezonabile pentru a-i anula condamnarea.

Cu argumentele orale care se deschid la doar câteva săptămâni distanță, observatorii sunt înțeles din ce în ce mai îngrijorați de posibilitatea ca acest prădător evident vinovat să se poată elibera.

Așadar, poate că putem toți să respirăm puțin mai ușor astăzi, pe fondul rapoartelor potrivit cărora echipa juridică a lui Josh a suferit un eșec major și acum se pare că recursul său nu va ajunge niciodată în judecată.

Josh Duggar zâmbește într-una dintre numeroasele sale fotografii.

Procurorii federali au notificat marți o hotărâre recentă despre care spun că creează un precedent care le oferă „autoritate suplimentară” în acest caz.

Potrivit unui nou raport de la postul de radio Northwest KTLO, acuzarea a depus o citație suplimentară a autorității cu privire la un caz recent, Statele Unite ale Americii v. Treanton, care spunea că „se bazează pe afirmația inculpatului Joshua Duggar că a fost în arest în timpul percheziției sale. lot de mașini second hand.”

Apărarea a susținut că comentariile pe care Josh le-a făcut agenților federali în timp ce biroul său era percheziționat ar trebui eliminate din dosar.

mare josh
Josh Duggar nu își va face selfie-uri mult, mult timp. (Fotografie prin Instagram)

Avocații lui Josh spun că instanța districtuală „a greșit respingând moțiunea lui Duggar de a suprima declarațiile după ce un agent federal l-a împiedicat fizic să-și contacteze avocatul și, ulterior, l-a interogat în afara prezenței avocatului său”.

Ultimul argument al acuzării susține, totuși, că „un complet al acestei Curți a respins o cerere similară care decurge din circumstanțe semnificativ mai restrictive decât cele în cauză în cazul lui Duggar”.

Instanța a pronunțat decizia „pentru că „o persoană rezonabilă în poziția lui Treanton ar fi crezut că este liberă să încheie interviul dacă ar fi dorit acest lucru”.

Josh și Anna Duggar cu mulți, mulți copii ai lor. (Fotografie prin Instagram)

Procuratura susține că Josh ar fi fost la fel de conștient de faptul că nu era arestat.

„Drepturile lui Duggar la al cincilea amendament nu sunt implicate aici, deoarece nu a fost în arest în timpul conversației sale cu anchetatorii”, a scris rechizitoriul într-un dosar anterior.

Acesta ar putea fi un eșec major pentru Josh, ajungând, așa cum se întâmplă, la prima sa audiere de apel cu doar câteva săptămâni înainte de deschiderea argumentelor.

Josh Duggar ar putea reveni în curând în instanță pentru apel. (Foto prin Getty)

Audierea este încă programată pentru 16 februarie în Kansas City.

Pe lângă faptul că susține că a făcut declarații unor detectivi sub constrângere, Josh susține că a fost acuzat pentru crimele sale de un prieten de familie pe nume Caleb Williams.

Josh spune că Williams a fost cel care a descărcat materialele privind abuzul sexual asupra copiilor (CSAM) pe computerul său de la birou.

o fotografie a lui Josh
Să sperăm că Josh Duggar va fi închis mult timp. (Fotografie prin Instagram)

Williams spune că poate dovedi că se afla într-o stare diferită în ziua în care CSAM a fost externat.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste în curs de dezvoltare pe măsură ce noi informații devin disponibile.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

George Lopez deplânge moartea lui Enkyboys TikToker Randy Gonzalez

Dennis Schroder a fost oprit de poliție la Hollywood după victoria Lakers