in

Jim Bob Duggar este îngrozit că memoriile lui Jinger Duggar îl vor ruina, spun sursele

Memoriile lui Jinger Duggar sunt la mai puțin de o săptămână distanță și se pare că cartea va servi drept un alt cui în sicriul reputației familiei sale.

În fragmente divulgate și interviuri promoționale, Jinger a clarificat că adulții din viața ei au folosit manipularea și intimidarea pentru a o subjuga de-a lungul copilăriei.

De asemenea, dezvăluie că nu a vorbit cu Josh Duggar de peste doi ani și crede că este vinovat de crimele pentru care a fost condamnat.

Acest lucru înseamnă probabil că Jinger a acceptat adevărul despre implicarea părinților săi în situație:

Jinger își spune părerea ca niciodată în aceste zile. Și părinților ei s-ar putea să nu le placă ceea ce are de spus. (Fotografie prin Instagram)

Și anume, că părinții lui sunt parțial vinovați pentru comportamentul prădător al lui Josh, deoarece l-au ajutat să-și ascundă crimele sexuale anterioare.

Mulți au spus că și părinții lui Josh au jucat un rol esențial în crearea culturii abuzului care i-a permis lui Josh să scape atât de mult timp.

Nu este clar dacă Jinger împărtășește această credință, dar cartea ei va arunca cu siguranță o lumină nouă asupra relației ei complicate cu părinții ei.

Jinger cu soțul ei, Jeremy Vuolo, și părinții ei, Michelle și Jim Bob. (Fotografie prin Instagram)

Oamenii din interior cred că Jim Bob și Michelle Duggar sunt profund îngrijorați de modul în care vor fi portretizați în cărțile lui Jinger.

Perechea ar fi bine conștientă că, după ani de scandaluri, nu își pot permite un alt coșmar de PR.

Și acum, se pare că au luat deja măsuri pentru a evita în mod preventiv orice critică.

Jinger Duggar are o relație foarte complicată cu părinții săi. Și se pare că Jim Bob este îngrozit de noul memoriu al fiicei sale. (Fotografie prin Instagram)

Unul dintre lucrurile de care Jim Bob se teme cel mai mult este portretizarea lui Jinger asupra lui Ben Seewald ca guru spiritual al său.

Ben este soțul lui Jessa Duggar, iar Jinger spune că a ajutat-o ​​să o îndepărteze de religia bazată pe frică a tinereții ei către o formă de creștinism mai iubitoare și plină de compasiune.

Acest lucru a condus la rapoarte că Jessa a rupt, de asemenea, legăturile cu părinții ei, iar acum Jim Bob este disperat să demonstreze că nu este cazul.

„De luni de zile, Jessa nu a fost văzută în niciunul dintre videoclipurile familiei Duggar. Apoi, dintr-o dată, cu cât ne apropiem de lansarea lui Jinger, atât James, cât și Jed au postat videoclipuri cu Jessa și Ben acasă”, a scris YouTuber Katie Joy într-o postare recentă pe Instagram.

„Cred că Jim Bob vrea ca oamenii să știe că Jessa este încă în staționar, în ciuda faptului că Jinger susține că Ben a ajutat-o ​​să se trezească din IBLP.”

Joy spune că efortul de a face publicitate relației ei cu Jessa este cea mai recentă dovadă că Jim Bob este speriat.

Jessa îi place să țină fanii la curent pe Instagram. (Fotografie prin Instagram)

„Vor fi o mulțime de ocoliri și jocuri pe care le joacă Jim Bob prin copiii săi pentru a încerca să-l facă pe Jinger să arate ca un mincinos”, a explicat Joy.

„O va face pentru a „flexa” cu adepții săi și bine, pentru că este un narcisist – după părerea mea.”

Ea mai notează că contul oficial de Instagram al lui Duggar nu a mai postat pe Instagram din luna mai, când Jim Bob și Michelle au anunțat nașterea primului copil al lui Jed și Katey.

Jim Bob Duggar este un tip nenorocit. (Fotografie prin TLC)

A fost o vreme când Jim Bob se considera un maestru al manipulării mass-media.

Dar acum se pare că copiii lui sunt cei care trag cu îndemânare sforile.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Urmărește distribuția Teen Wolf Then and Now de la MTV

Fostul linebacker de la Detroit Lions Jessie Lemonier a murit la vârsta de 25 de ani