in

Jessa Duggar: A fost interzisă din casa familiei la fel ca Jill?

Fanii Duggar (și criticii) au speculat de ceva timp despre locul unde se află Jessa Duggar Seewald.

Anul trecut, am văzut indicii că ar putea fi mai mult în dezacord cu Jim Bob și Michelle, mai ales în urma procesului lui Josh.

Are sens, nu?

O fotografie nouă aruncă lumină asupra dinamicii familiei complexe și extinse. Și unde se încadrează Jessa în toate acestea.

Jessa și Ben într-o postare de conținut sponsorizat. (Fotografie prin Instagram)

Anul trecut, fanii au început să bănuiască că Jessa nu numai că se distanța de „principalii” Duggars, dar se deschidea despre asta.

A participat la baby shower-ul lui Jill. Numai acel act ar putea fi văzut ca o rebeliune blândă în ochii lui Jim Bob și Michelle.

Amintiți-vă, i-au interzis lui Jill să le viziteze acasă pentru a-și vedea frații. El poate face asta doar cu supravegherea lui Jim Bob. Deci da, este o dinamică familială incomodă.

În mod remarcabil, Jessa nu a apărut de fapt în niciuna dintre fotografiile de la duș.

Cel puțin, nu în fotografiile pe care Amy Dillon King, „notoriul” verișor Duggar, încărcat pe Instagram.

Fanii au speculat imediat că Jessa a fost deja pe gheață subțire la asistență și nu a vrut să se confrunte cu un umăr rece – sau cuvinte dure – din partea părinților ei.

Jessa a confirmat, pe rețelele de socializare, că a participat la baby shower-ul lui Jill.

El și-a exprimat, de asemenea, frustrarea față de modul în care oamenii presupun că absența lui din fotografii implica un fel de dramă.

Este cu siguranță posibil ca pur și simplu să nu fi avut chef să apară pe rețelele de socializare în acea zi. Nu toată lumea este pregătită pentru fotografie în fiecare moment al fiecărei zile. Deci… poate asta a fost.

Derick Dillard și însărcinată Jill Duggar în instanță
Fotografie prin Instagram

De ani de zile, Jill și soțul ei, Derick Dillard, au fost în dezacord cu Jim Bob și Michelle în chestiuni legate de credință și bani.

Jill are de procesat o cantitate enormă de traume din ce a crescut într-un cult abuziv și toxic. Ea, ca toată lumea, merita părinți mai buni decât Jim Bob și Michelle.

Și Derick l-a acuzat pe Jim Bob că a băgat în buzunar toți banii din cariera anterioară de televiziune a familiei. Se presupune că i-a făcut pe ceilalți să simtă că apariția în emisiune era o formă de serviciu religios, de parcă slujeau prin intermediul camerei. Între timp, a câștigat.

Jessa Duggar în videoclip
Jessa Duggar se uită în cameră în această imagine dintr-un videoclip din 2020 și vorbește despre sănătatea ei mintală. (Fotografie de pe YouTube)

Deci, ca Jessa să-și petreacă timpul cu Jill (și Amy) așa… nu este o declarație de război, dar a ridicat câteva întrebări.

Știm cu toții că crimele lui Josh Duggar, în special cele care au dus la arestarea și condamnarea lui, au provocat tensiuni în familie.

Jim Bob a acoperit crimele lui Josh când era adolescent, și le-a făcut pe fiicele sale, care au fost victimele lui Josh, să încerce să învelească lucrurile. Și apoi s-a întâmplat asta. Deci… Jessa este complet dezlegată cu Jim Bob și Michelle? Nimeni nu o putea învinovăți în mod rezonabil.

La începutul acestei săptămâni, James Duggar a distribuit un bumerang pe povestea sa de Instagram.

Videoclipul scurt a dezvăluit că Jessa, soțul ei, Ben Seewald, și doi dintre copiii lor erau așezați la masă.

Aceasta nu a fost orice masă. Cu toții recunoaștem casa Duggars, chiar și fără membri ai familiei precum Jana prezenți pentru ceea ce pare a fi o cină de familie.

Jessa Duggar și soțul ei au apărut în această fotografie „Noapte de familie” la masa lungă. Asta răspunde la câteva întrebări, nu? (Fotografie prin Instagram)

James a detaliat, de asemenea, că aceasta a fost o „noapte de familie”.

Așa că a subtitrat postarea. Ea a dezvăluit, de asemenea, că Josie și Jennifer au fost și ele prezente la masă. După cum sperăm.

Se pare că lucrurile merg mai mult sau mai puțin bine cu Jessa și părinții ei toxici. Noroc rau. Dar cel puțin ajunge să petreacă timp cu frații săi fără însoțitor. Poate Jill să spună același lucru?

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Netflix apără condițiile reale de filmare a Squid Game

Hulk Hogan tweetează și anulează apelul pentru hârtie igienică