in

Jen Shah: Voi spune adevărul din spatele fraudei mele prin cablu! Alăturați-vă listei mele de corespondență complet legitime!

Săptămâna trecută, Jen Shah a refuzat planurile pentru un interviu cu Andy Cohen, deși nici ea nu a participat la Reunion.

Gazda lui Bravo intenționase să se așeze cu ea și să discute lucruri, unul la unu, înainte ca ea să apară la închisoare.

Jen a promis că oamenii îi vor auzi povestea, deși dintr-un anumit punct de vedere: a ei. Se pregătește să facă tocmai asta.

Femeia care a petrecut ani de zile pledând nevinovată înainte de a trece la pledoaria de vinovăție spune doar asta ea le poate spune fanilor adevărul.

După cum probabil ați observat din acoperirea noastră, Jen Shah nu a participat la Adevăratele gospodine din Salt Lake City Reuniunea sezonului 3.

De asemenea, a anulat interviul 1 la 1 cu Andy Cohen. Nota ei usturatoare de Instagram a explicat de ce.

Mai simplu spus, Bravo nu a fost de acord să-și joace rolul și doar partea lui a poveștii. Ei pot și ar arăta orice filmare flashback pe care o doresc. Așa că Jen a refuzat.

Cum, la doar câteva săptămâni după condamnarea ei de șase ani și jumătate de închisoare, Jen plănuiește să-și spună povestea.

El și-a anunțat următorul site, DearJenShah.com.

Scopul site-ului este aparent acela de a-i determina pe oameni să-i asculte povestea. Potrivit paginii, este povestea „adevărată”.

Jen Shah11

Desigur, pentru a auzi partea lui a poveștii, trebuie să vă abonați. Prin email.

În timp ce cineva se întreabă dacă va oferi în cele din urmă conținut plătit sau va scoate o carte pentru a-și monetiza situația, o listă de corespondență nu sună atât de rău.

… Sau este?

În această vară, Jen a renunțat în cele din urmă la cererile ei zgomotoase și furioase de nevinovăție. Fără niciun avertisment real pentru prietenii ei care au susținut-o, ea a pledat vinovată.

Crimele lui? Ea a pledat vinovată de conspirație pentru a comite fraudă electronică.

Aceasta a fost o schemă de telemarketing de nouă ani. Vindea servicii false, în special persoanelor în vârstă și altor victime vulnerabile.

Acest lucru, desigur, ne aduce la lista de corespondență propusă de Jen Shah. Pentru că i-ai da, cel puțin, adresa ta de e-mail.

Desigur, mulți oameni au adrese de e-mail arse pentru a se înscrie la concursuri și liste de corespondență dubioase precum cea a lui Jen.

Dar nu toată lumea o face. Și… câte informații vrei să aibă cineva cu antecedentele penale ale lui Jen despre tine? Este hrană de gândit.

Jen Shah Sezonul 2 Reunion potrivire (previzualizare)

Desigur, nu spunem că Jen Shah intenționează să folosească abuziv e-mailul sau orice alte informații personale ale oricui se înscrie.

Nu îi știm intențiile și am face-o nu făcând declarații defăimătoare care pretind să cunoască gândurile interioare ale cuiva.

Adevărul, desigur, este că nu putem ști ce înseamnă Jen prin lista de corespondență. Și putem recunoaște că planurile lui s-ar putea schimba pe neașteptate.

Jen Shah mărturisește despre sezonul doi
Jen Shah vorbește aici în timpul unei confesiuni despre The Real Housewives of Salt Lake City Sezonul 2.

Pe de o parte, viitorul lui Jen pare sumbru. El va petrece mai bine de jumătate de deceniu după gratii.

Cunoscând mizeria și nedreptatea sistemului nostru penitenciar, este perfect firesc ca oamenii să simtă soarta sa iminentă trăgând de inimile noastre.

În același timp… crimele sale au afectat oameni reali și vulnerabili de ani de zile. Aceasta este o groază. Aceasta nu este o infracțiune ușoară sau fără victime.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

The Recruit îl înrola pe Noah Centineo pentru al doilea sezon pe Netflix

susține că a eșuat la o audiție pentru „Drumline” a lui Nick Cannon