in

Greer Blitzer: Licențiatul în avans apără comentariile șocante ale Blackface

Dacă ați urmărit premiera sezonului Andrew Shallcross al Burlaculatunci știi că o mână de concurenți par să-i atragă atenția aproape imediat.

Unul dintre ei a fost Greer Blitzer, un reprezentant medical din Houston, în vârstă de 24 de ani.

Greer i-a adus lui Andrew o ceașcă de cafea și i-a explicat cât de aproape este de orașul ei natal actual, Austin și cât de mult și-a dorit întotdeauna să trăiască acolo.

Tactica primei impresii trebuie să fi funcționat, pentru că cei doi au ajuns să se desfășoare în vizorul altor câțiva concurenți.

Greer Blitzer a făcut o impresie destul de mare pe Zach Shallcross. (Foto prin ABC)

Judecând după răspunsul de pe Twitter, Greer a fost populară și printre fani și mulți telespectatori au scris pe Twitter că sunt fericiți să o vadă ieșind ca o primă doamnă principală.

Opinia publică s-a aruncat totuși în jos, când au reapărut niște tweet-uri vechi în care Greer apăra decizia unui coleg de clasă de a purta blackface la școală.

Se pare că studenta participa la un fel de ritual de inițiere, iar Blitzer a atacat cei care au criticat-o pentru asta.

Greer Blitzer, favoritul burlacului, a fost atacat. (Fotografie prin Instagram)

„Elevii implicați nici măcar nu știau ce este blackface, așa că ideea era exact ceea ce mă refeream. Nu a fost un act rasist intenționat”, ar fi scris Greer pe Twitter în 2016.

„Nu s-a vopsit în negru pentru că se simțea superioară negru [people]. Nici să-ți pui pudră albă pe față nu este bine”, a continuat ea.

„Asta nu a făcut știri, nu-i așa? Îmi cer scuze dacă acest lucru te-a jignit, dar trebuie să înțelegi că inițial nu a fost menit să fie perceput în acest fel.

Simțul stilului lui Greer a făcut-o favorită a fanilor din The Bachelor. (Fotografie prin Instagram)

Acum, Greer a apelat la rețelele de socializare pentru a-și cere scuze pentru observațiile ei anterioare și a clarifica că nu mai simte acest lucru.

„În trecutul meu, am făcut câteva comentarii needucate, ignorante și sincer greșite pe conturile mele de socializare”, a scris tânărul de 24 de ani pe Instagram marți.

„În special, în 2016, am folosit argumente înșelătoare pe Twitter pentru a apăra un student care s-a îmbrăcat în chip negru ca Tupac de Halloween.”

Greer Blitzer este în centrul unei controverse șocante. (Fotografie prin Instagram)

Blitzer a continuat spunând că nu există nicio scuză pentru acțiunile ei și pur și simplu speră că cei afectați de comentariile ei pot găsi în inimile lor să o ierte.

„Îmi pare profund rău pentru cei pe care i-am rănit, în special pentru cei din comunitatea Black, nu pentru că aceste capturi de ecran au reapărut, ci pentru că am împărtășit vreodată acele opinii rănitoare”, a scris ea.

„Timpul și vârsta nu justifică acțiunile mele, dar aceasta nu reflectă cine sunt astăzi”, a continuat Greer.

Greer este un reprezentant medical de vânzări în vârstă de 24 de ani din Houston, Texas. „Greer este o femeie îndrăzneață și distractivă care nu se teme să-și spună părerea. Ea s-a născut și a crescut în Houston, Texas, dar și-a riscat și s-a mutat în New York City, unde îi place să trăiască viața la maxim”, se arată în biografia ei. (Foto via ABC)

„Nu suport și nu accept opiniile și comportamentele dureroase pe care le-am împărtășit în acea etapă a vieții mele și voi regreta pentru totdeauna că am făcut aceste remarci dureroase.”

ABC și Zach Shallcross nu au răspuns încă la controversa din jurul lui Greer.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste în curs de dezvoltare pe măsură ce noi informații devin disponibile.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sub 40 USD Bijuterii de Ziua Îndrăgostiților care arată scump și se livrează rapid

Accident Jeremy Renner Snowplow, raportul poliției dezvăluie noi detalii