in

George Lopez deplânge moartea lui Enkyboys TikToker Randy Gonzalez

George Lopez onorează moștenirea regretatului TikToker Randy Gonzalez.

Vedeta din rețelele de socializare, care a devenit faimă online alături de fiul ei de 6 ani Brice ca duo-ul TikTok mai bine cunoscut ca Enkyboys, a murit după o luptă cu cancerul de colon în stadiul 4. Potrivit TMZ, care a citat o sursă apropiată familiei, Randy s-a stins din viață pe 25 ianuarie în timp ce se afla în spital. Avea 35 de ani.

George, vedeta sitcomului NBC Lopez versus Lopez cu Brice, i-a adus un omagiu lui Randy cu un mesaj sincer pe rețelele de socializare.

„Condoleanțe sincere lui Brice și întregii familii Gonzalez”, a scris actorul, care îl interpretează pe bunicul lui Brice în emisiune, într-o postare pe Instagram din 25 ianuarie. „Dragostea și legătura pe care Randy le-a avut pentru fiul său și familia sa au fost de netăgăduit, se arată în fiecare videoclip. El va fi dor de el, dar nu va fi uitat niciodată. Inima mea este cu toată familia.”Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un tehnician de vârstă mijlocie spune că plătește 2 milioane de dolari pe an pentru a întreține corpul unui tânăr de 18 ani.

Josh Duggar suferă un eșec legal major: Apelul său este mort în apă?