in

Fostul copil vedetă Lance Kerwin a murit la vârsta de 62 de ani

Industria televiziunii și-a pierdut un talent de-a lungul vieții.

Lance Kerwincare a devenit celebru în anii 70 pentru spectacole ca Lotul Salem Și James la ora 15.00a murit pe 24 ianuarie, agentul său Giovanni Boitano a confirmat lui E! Știri. Avea 62 de ani. Nu a fost dezvăluită nicio cauză a morții.

„Am lucrat cu Lance doi ani, era inteligent, amuzant și plin de compasiune”, a spus Boitano într-un comunicat. „Așteaptă cu nerăbdare să-și reia cariera de actor, având recent un rol în filmul Vântul și confruntarea, m-am distrat bine împreună și l-am considerat atât prieten, cât și client. Imi va fi dor”.

Kerwin a apărut pe scenă ca un copil actor, apărând în mai multe seriale de televiziune, inclusiv Căsuța din Prerie, Familia Holvak Și Femeia Minune.

A jucat în James la ora 15.00-cunoscut ulterior ca James la ora 16:00 când personajul a împlinit 16 ani, în rolul protagonistului James Hunter, fiul unui profesor universitar pasionat de fotografie. În serie, James se luptă să se adapteze la noua sa viață după ce familia sa s-a mutat din Oregon în Massachusetts.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

LeBron James susținut de Heckler în timpul jocului Clippers

Audrey Roloff își amintește de mizeria filmărilor postpartum pentru Little People Big World: Never Again!