in

Dezvăluite 11 secrete surprinzătoare despre Teen Wolf

După ce a fost abordat de MTV cu ideea unui reboot Lupul adolescentcreatorul serialului Jeff Davis a spus că a văzut filmul original din 1985 în rolurile principale Michael J. Fox. Știind că rețeaua spera să intre pe piața scenariilor cu un serial mare, el s-a întrebat ce ton speră să dea. Chiar și-au dorit o emisiune TV de baschet inspirată din filmul „învechit”?

Davis și-a găsit inspirația Baietii pierduti Și Buffy ucigașul de vampiri, sperând să fie „sexy, plin de suspans, înfricoșător și distractiv”, a explicat ea. „În mare parte, eram interesat să o fac doar dacă ar putea avea și simțul umorului și glume, sau, cel puțin, simțul ironiei. Și să nu fiu atât de serios ca toate celelalte show-uri pentru adolescenți care ieșeau la timp.” punct.”

Înainte de a scrie pilotul, Davis le-a citit și pe primele două Amurg cărți. În timp ce a înțeles de ce sunt interesate adolescentele – grupul demografic dorit de MTV, ea a găsit povestea „melodramatică”. Pentru Lupul adolescenta vrut ca publicul să „râdă un minut și apoi să se sperie în următorul”.

Cu toate acestea, MTV a avut o notă importantă atunci când au citit scenariul pilot: „‘Trebuie să existe mai multă senzualitate. Fiecare scenă trebuie să preda sex’”, și-a amintit ea. „Stău acolo și mă gândesc pentru mine: „Vrei ca scena cu Scott și mama lui să preia sex?! Fiecare scenă?! Dar ei au spus: „Așa obținem un public”.

După cum și-a amintit, „Îmi amintesc că am văzut primul trailer și m-am gândit în sinea mea: „OK, vând asta la fel ca Twilight. Suntem înnebuniți”.

Din fericire, a greșit.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kelsea Ballerini și Chase Stokes se țin de mână în videoclipul Date Night

Mykelti Brown confirmă presupusul abuz al lui Meri Brown: „Am avut cel mai mare lucru”