in

Britney Spears hărțuită de „fani” care au trimis poliția la ea acasă

Există foarte puține circumstanțe din viața reală în care cea mai bună mișcare este să apelezi la o „verificare a bunăstării” cuiva.

Și există aproape zero scenarii realiste în care să numești o celebritate pe care nu-l cunoști nu este în niciun caz acceptabil.

Din păcate, exact asta a făcut recent un grup de „fani” autoproclamați ai Britney Spears.

Britney era bine… doar că poliția a apărut la ușa ei. Și sincer, în ceea ce privește aceste lucruri, ea a avut noroc. (Ea este o vedetă)

Britney Spears are o pălărie considerabilă în această fotografie. (Fotografie prin Instagram)

Totul a început cu Britney Spears care a avut dificultăți pe Instagram. Din păcate, acest lucru nu este nimic nou.

A fi în ochii publicului înseamnă că o mulțime de ciudați nu vă vor oferi o clipă de liniște pe rețelele sociale.

Și toate articolele din titlurile salace și călătoria ei de la tutelă la libertate au făcut din ea o țintă majoră.

Deci ce a făcut Britney? Și-a dezactivat Instagram-ul. Britney a făcut deja asta când lucrurile devin copleșitoare.

Există cazuri în care un cont de social media dezactivat brusc poate fi un semn rău. De exemplu, se poate întâmpla cu copiii din familii abuzive. Se poate întâmpla și cu persoanele cu risc de sinucidere.

Dar Britney a făcut-o deja. Avea nevoie doar de o pauză de pe platformă. Deci nu e mare lucru. Dreapta?

Britney în Vegas
Britney Spears a vizitat Las Vegas în weekend. Și se pare că călătoria a adus înapoi niște amintiri dureroase pentru icoana pop.

E o imens afacere… dacă ești isteric, dorești disperat să te implici în povestea altcuiva și nu te deranjează să faci probleme intenționat.

Din păcate, există oameni care se potrivesc exact acestei descrieri. Iar unii dintre ei pretind că sunt „fani” ai lui Britney.

În urma celei mai recente dezactivări Instagram a lui Britney, unii oameni aparent bine intenționați au decis să sune poliția.

Nu putem explica de ce acești așa-ziși fani au decis că un cont de Instagram dezactivat ar trebui să justifice un apel la poliție. (Credit imagine: Instagram)

„Am solicitat Poliției Județene Ventura un control de sănătate”, anunță videoclipul. Da, a fost pe Instagram Live.

Iată un sfat: dacă sunteți cu adevărat îngrijorat de bunăstarea cuiva și nu căutați puterea… nu transmiteți apelul telefonic.

Știm că există presiuni pe rețelele sociale pentru ca oamenii să ia acțiuni care dăunează vizualizărilor. Nu aceste presiuni scuzați-mă comportament.

Iată un exemplu despre ceea ce pozează adesea Britney Spears pe Instagram. Îi place să-și etaleze mișcările de dans! (Fotografie prin Instagram)

Deci ce sa întâmplat mai departe?

Chiar dacă acești oameni nu o cunosc de fapt pe Britney sau au motive reale să creadă că siguranța ei este în pericol, au reușit să determine autoritățile să facă o „verificare a bunăstării”.

Ce este asta? Ei bine, contrar a ceea ce sugerează numele, atunci a apărut poliția la tine acasă. Pentru mulți oameni este terifiant. Pentru unii este mortal.

Britney este în vacanță
Britney Spears a revenit recent pe Instagram după ce și-a șters contul. Iar unii fani sunt convinși că icoana pop ascunde un secret.

Serios, poți găsi titlu după titlu, chiar dacă prea mulți reporteri scriu „verificarea bunăstării duce la împușcături” de parcă ofițerul de poliție ar fi doar un martor oarecum.

Oamenii o numesc „verificări sociale” la rude, colegi și multe altele. Și uneori, rezultatul este că o persoană, indiferent dacă este bolnavă sau are nevoie de ajutor, ajunge împușcată și ucisă în propria casă.

Nu este chiar ca și cum ai zdrobi pe cineva, dar un control al sănătății poate deveni o condamnare la moarte.

Din fericire pentru Britney, este albă, bogată, celebră și trăiește într-o comunitate bogată. Din punct de vedere statistic, poliția este mai puțin probabil să o omoare acasă.

Și nu au făcut-o. Dar, oricum, au apărut la ea acasă aproape de miezul nopții.

Asta este înfricoșător. De asemenea, poate fi enervant și invaziv.

Britney Spears într-un costum de servitoare
Britney Spears a postat recent fotografii pe Instagram în care poartă un costum de servitoare plină de viață. Fotografiile și legenda ei au stârnit îngrijorări în rândul fanilor.

extensia tmz acum relatează că Britney s-a simțit „enervat” de intruziune. Cu toate acestea, sursele lor spun că nu a fost complet surprinzător.

Britney se confruntă cu acest gen de prostii de mult timp, ceea ce este de-a dreptul tragic.

Poliția a continuat să confirme că da, Britney este perfect în regulă.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Emma Roberts râde de zvonurile pe care prietena Lea Michele nu poate citi

Randy Gonzalez din duoul tată-fiu Enkyboys a murit la vârsta de 35 de ani